Kiaušiniai, įdaryti grybais ir svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kiaušiniai, įdaryti grybais ir svogūnais

Kiaušiniai, įdaryti grybais ir svogūnais - skanus, maistingas ir sveikas patiekalas, kuriame švelnūs grybai puikiai dera su sūriu ir žolelėmis, sukurdami įdomų skonio balansą. Užkandžiui ruošti rekomenduojama rinktis grybus. Į jų sudėtį įeina daug vertingų vitaminų ir mikroelementų, būtinų imunitetui palaikyti. Be to, patiekalas gali būti mažiau kaloringas, majonezą pakeitus grietine.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
212 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti grybais ir svogūnais Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Grybus supjaustykite mažais kubeliais, o svogūnus ir žoleles susmulkinkite. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus, sudėkite grybus, pastatykite ant vidutinės ugnies. Kelias minutes pamaišykite. Tada į grybus sudėkite svogūnus, pagal skonį pasūdykite. Kepkite faršą nenustodami maišyti. Pabaigoje į keptuvę suberkite žaliuosius svogūnus ir turinį uždenkite.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti grybais ir svogūnais Žingsnis 2
Baigkite ruošti įdarą. Sutarkuokite sūrį ir česnaką, sudėkite ingredientus į atskirą indą ir sumaišykite. Į tą patį indą įpilkite 1 valgomąjį šaukštą majonezo ir vėl išmaišykite. Vištienos kiaušinius perpjaukite į dvi dalis, išimkite iš jų trynius ir juos sutarkuokite. Tada į sūrio ir česnakų mišinį įmaišykite trynius. Į tą pačią vietą siųskite likusį majonezą ir keptus grybus. Visus ingredientus gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Kiaušiniai, įdaryti grybais ir svogūnais Žingsnis 3
Paruoškite užkandį. Švelniai nuplaukite kiaušinių baltymus, kad jie būtų švarūs. Po to juos pripildykite paruoštu sūrio ir grybų įdaru. Paruoštą patiekalą 10-15 minučių padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos