Publikavimo data: 2024-09-16
Kiaušiniai, įdaryti grybais ir svogūnais
Kiaušiniai, įdaryti grybais ir svogūnais - skanus, maistingas ir sveikas patiekalas, kuriame švelnūs grybai puikiai dera su sūriu ir žolelėmis, sukurdami įdomų skonio balansą. Užkandžiui ruošti rekomenduojama rinktis grybus. Į jų sudėtį įeina daug vertingų vitaminų ir mikroelementų, būtinų imunitetui palaikyti. Be to, patiekalas gali būti mažiau kaloringas, majonezą pakeitus grietine.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Grybus supjaustykite mažais kubeliais, o svogūnus ir žoleles susmulkinkite. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus, sudėkite grybus, pastatykite ant vidutinės ugnies. Kelias minutes pamaišykite. Tada į grybus sudėkite svogūnus, pagal skonį pasūdykite. Kepkite faršą nenustodami maišyti. Pabaigoje į keptuvę suberkite žaliuosius svogūnus ir turinį uždenkite.
Žingsnis 2
Baigkite ruošti įdarą. Sutarkuokite sūrį ir česnaką, sudėkite ingredientus į atskirą indą ir sumaišykite. Į tą patį indą įpilkite 1 valgomąjį šaukštą majonezo ir vėl išmaišykite. Vištienos kiaušinius perpjaukite į dvi dalis, išimkite iš jų trynius ir juos sutarkuokite. Tada į sūrio ir česnakų mišinį įmaišykite trynius. Į tą pačią vietą siųskite likusį majonezą ir keptus grybus. Visus ingredientus gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Paruoškite užkandį. Švelniai nuplaukite kiaušinių baltymus, kad jie būtų švarūs. Po to juos pripildykite paruoštu sūrio ir grybų įdaru. Paruoštą patiekalą 10-15 minučių padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos