Kiaušiniai, įdaryti grybais su svogūnais, sviestu ir juodaisiais pipirais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Kiaušiniai, įdaryti grybais su svogūnais, sviestu ir juodaisiais pipirais

Nė viena šventė SSRS neapsiėjo be įdarytų kiaušinių. O kaip įdaras dažniausiai buvo naudojami šprotai, tarkuoti su tryniu. Šiandien yra daugybė kiaušinių įdarų receptų. Pavyzdžiui, kiaušiniai, įdaryti grybais. Tačiau svarbiausia šiame patiekale yra kiaušinių dydis. Jie turi būti dideli, rinktiniai.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
180 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti grybais su svogūnais, sviestu ir juodaisiais pipirais Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Sudėkite į jį svogūnus. Kepkite, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite smulkintus grybus, išmaišykite. Kepkite, kol išgaruos grybų skystis. Paruoštą kepsnį perkelkite į dubenį. Sudėkite druską, pipirus, sūrį, kiaušinio trynį, česnaką, žaliuosius svogūnus ir majonezą. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti grybais su svogūnais, sviestu ir juodaisiais pipirais Žingsnis 2
Pasigaminkite įdarytų kiaušinių. Kiaušinių puseles pripildykite įdaro.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Kiaušinių patiekalai, keptas maistas, užkandžiai, kiaušinių užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, žalias sezonas, bulvių sezonas, omletas, frittata, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniais, omletas su pienu

Kategorijos