Kiaušiniai, įdaryti kalmarais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kiaušiniai, įdaryti kalmarais

Kiaušiniai, įdaryti kalmarais - švelnaus įdaro ir labai malonaus skonio užkandis. Patiekalas atrodys gražiau, jei jį gaminsite iš kaimiškų kiaušinių su ryškiai geltonais tryniais. Svarbiausia kiaušinių nepervirti. Dėl to jie tampa melsvi. Tokį užkandį tinka ruošti ne tik svečiams, bet ir sau. Pavyzdžiui, vakarienei, kurią, pasak mitybos specialistų, daugiausia turėtų sudaryti lengvai virškinami baltymai.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
171 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (37 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti kalmarais Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Kiaušinius išvirkite kietai - 8-10 minučių po užvirimo. Atvėsinkite šaltame vandenyje. Nulupkite juos, kad nepažeistumėte baltymų. Tada kiaušinius perpjaukite išilgai į dvi dalis. Išimkite trynį. Jį susmulkinkite stambiais trupiniais. Įmeskite kalmarus į verdantį vandenį ir virkite 3-4 minutes. Atvėsinkite po šaltu tekančiu vandeniu. Supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti kalmarais Žingsnis 2
Įdarykite kiaušinius. Į dubenį sudėkite kiaušinių trynius, kalmarus, svogūnus ir krapus. Sudėkite žaliuosius žirnelius, druską ir majonezą. Išmaišykite. Paskirstykite įdarą į kiaušinių baltymus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos