Kiaušiniai, įdaryti kepenimis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Kiaušiniai, įdaryti kepenimis

Kiaušiniai, įdaryti kepenimis, yra nepaprastai skanus užkandis. Visi kepenimis įdarytų kiaušinių recepte naudojami produktai yra sveiki ir natūralūs. Patiekalas gali būti priskiriamas prie geros mitybos šalininkų. Norint paruošti lengvą užkandį, geriau imti švelnias vištienos kepenėles, iš kurių gaunami minkštos konsistencijos patiekalai. Kepenėlės turi būti atšaldytos, be tamsių dėmių ir sausų, vėstančių vietų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti kepenimis Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Perpjaukite virtus kiaušinius per pusę, išimkite trynį ir atidėkite jį įdarui. Kiaušinių baltymų nepažeiskite, jie bus forma. Vištienos kepenėles 15-20 min. virkite pasūdytame vandenyje, šiek tiek atvėsinkite. Keptuvėje 3-4 minutes pakepinkite svogūną. Kiaušinių trynius, svogūną ir kepenėles pertrinkite per mėsmalę arba susmulkinkite blenderiu. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti kepenimis Žingsnis 2
Įdarykite kiaušinius. Arbatiniu šaukšteliu pripildykite kiaušinių baltymus įdaro.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos