Publikavimo data: 2024-04-02
Kiaušiniai, įdaryti kepenimis
Kiaušiniai, įdaryti kepenimis, yra nepaprastai skanus užkandis. Visi kepenimis įdarytų kiaušinių recepte naudojami produktai yra sveiki ir natūralūs. Patiekalas gali būti priskiriamas prie geros mitybos šalininkų. Norint paruošti lengvą užkandį, geriau imti švelnias vištienos kepenėles, iš kurių gaunami minkštos konsistencijos patiekalai. Kepenėlės turi būti atšaldytos, be tamsių dėmių ir sausų, vėstančių vietų.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Perpjaukite virtus kiaušinius per pusę, išimkite trynį ir atidėkite jį įdarui. Kiaušinių baltymų nepažeiskite, jie bus forma. Vištienos kepenėles 15-20 min. virkite pasūdytame vandenyje, šiek tiek atvėsinkite. Keptuvėje 3-4 minutes pakepinkite svogūną. Kiaušinių trynius, svogūną ir kepenėles pertrinkite per mėsmalę arba susmulkinkite blenderiu. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Įdarykite kiaušinius. Arbatiniu šaukšteliu pripildykite kiaušinių baltymus įdaro.
Kategorijos