Publikavimo data: 2025-08-17
Kiaušiniai, įdaryti kepenų paštetu
Kiaušiniai, įdaryti kepenų paštetu, yra skanus ir švelnus užkandis, mėgstamas daugelio žmonių. Jei dar neragavote šio nuostabaus patiekalo, būtinai jį paruoškite, jūsų svečiai ir namiškiai liks sužavėti. Šiam gardžiam užkandžiui paruošti nereikia ypatingų įgūdžių ir jis neužims daug laiko. Šis užkandis tradiciškai gaminamas iš kiaušinių, į kuriuos įdedama paukščių arba žuvų kepenėlių, pridedant papildomų ingredientų.
Žingsnis 1
Nuo virtų kiaušinių nulupkite lukštus, perpjaukite per pusę ir išimkite trynius. Trynius sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite petražoles. Iš anksto užšaldytą sviestą sutarkuokite smulkia tarka. Sudėkite trynius, kepenų paštetą, petražoles ir sviestą į tinkamą dubenį. Įberkite maltų juodųjų pipirų ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Gautą mišinį šaukštu sudėkite į virtas kiaušinio baltymo puseles. Kepenų paštetu įdarytus kiaušinius sudėkite į lėkštę ir pagal skonį papuoškite šviežiomis petražolėmis. Gero apetito!
Kategorijos