Publikavimo data: 2024-09-17
Kiaušiniai, įdaryti keptais svogūnais
Įdaryti kiaušiniai su svogūnais - greitai ir lengvai paruošiamas patiekalas. Įdarui galite naudoti ne tik svogūnus, bet ir kitus ingredientus, pavyzdžiui, grybus, sūrį, žuvies konservus ir įvairias daržoves. Dėl krapų įdaryti kiaušiniai tampa kvapnūs. Įvairūs prieskoniai padeda išgauti įdomų rafinuotą skonį.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Įkaitinkite keptuvę, supilkite saulėgrąžų aliejų. Į keptuvę sudėkite svogūną ir kepkite, kol jis taps auksinis. Pagardinkite druska ir pabaigoje įberkite maltų juodųjų pipirų. Sudėkite svogūnus į dubenį ir sumaišykite su tryniais bei krapais. Apšlakstykite majonezu ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Įdarykite kiaušinius. Paimkite arbatinį šaukštelį ir pripildykite baltymus įdaro, viršuje padarykite "kepurėlę".
Kategorijos