Publikavimo data: 2024-09-16
Kiaušiniai, įdaryti konservuota skumbre
Kiaušiniai, įdaryti žuvies konservais, yra nesudėtingas, skanus ir kartu labai sotus patiekalas, kuriam reikia minimalaus ingredientų skaičiaus. Kepti svogūnai suteikia užkandžiui malonaus skonio, o malta paprika - pikantiškumo. Beje, patiekalui ruošti rekomenduojama imti ryškiaspalvį sūrį - pavyzdžiui, marmurinį arba čederio. Taip užkandis taps dar įdomesnis ir originalesnis.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir padėkite ant vidutinės ugnies, kad įkaistų. Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į keptuvę. Kepkite daržoves kelias minutes, kol įgaus auksinę plutelę.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Žuvies konservus susmulkinkite šakute. Sutarkuokite tris kiaušinių trynius ir sudėkite juos į dubenį su skumbre. Į tą pačią vietą sudėkite pakepintus svogūnus ir majonezą. Kruopščiai sumaišykite ingredientus tarpusavyje.
Žingsnis 3
Paruoškite patiekalą. Kiaušinių baltymus pripildykite paruoštu žuvies įdaru. Peiliu arba šaukštu paskleiskite tarkuotą sūrį. Pabaigoje užkandį pabarstykite malta paprika.
Kategorijos