Kiaušiniai, įdaryti konservuota skumbre pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kiaušiniai, įdaryti konservuota skumbre

Kiaušiniai, įdaryti žuvies konservais, yra nesudėtingas, skanus ir kartu labai sotus patiekalas, kuriam reikia minimalaus ingredientų skaičiaus. Kepti svogūnai suteikia užkandžiui malonaus skonio, o malta paprika - pikantiškumo. Beje, patiekalui ruošti rekomenduojama imti ryškiaspalvį sūrį - pavyzdžiui, marmurinį arba čederio. Taip užkandis taps dar įdomesnis ir originalesnis.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
279 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti konservuota skumbre Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir padėkite ant vidutinės ugnies, kad įkaistų. Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į keptuvę. Kepkite daržoves kelias minutes, kol įgaus auksinę plutelę.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti konservuota skumbre Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Žuvies konservus susmulkinkite šakute. Sutarkuokite tris kiaušinių trynius ir sudėkite juos į dubenį su skumbre. Į tą pačią vietą sudėkite pakepintus svogūnus ir majonezą. Kruopščiai sumaišykite ingredientus tarpusavyje.

Žingsnis 3

Kiaušiniai, įdaryti konservuota skumbre Žingsnis 3
Paruoškite patiekalą. Kiaušinių baltymus pripildykite paruoštu žuvies įdaru. Peiliu arba šaukštu paskleiskite tarkuotą sūrį. Pabaigoje užkandį pabarstykite malta paprika.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos