Publikavimo data: 2024-09-16
Kiaušiniai, įdaryti konservuotais kiaušiniais
Įdarytiems kiaušiniams paruošti reikės žuvies konservų, svogūnų, žolelių, majonezo ir garstyčių. Šis receptas patogus tuo, kad nereikia ruošti maltos mėsos, nes naudojamas paruoštas produktas. Tinka bet kokie žuvies konservai aliejuje. Žuvies pomidorų padaže naudoti nereikia. Svogūnus svarbu gerai supjaustyti ir dėti nedideliais kiekiais. Gausybė stambiai supjaustytų svogūnų pakeis patiekalo skonines savybes į blogąją pusę. Rinkitės "D" ženklu pažymėtus kiaušinius, jie laikomi geriausiais.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Į gilų dubenį sudėkite žuvį, kiaušinių trynius, smulkintas žoleles, garstyčias ir majonezą. Gerai išminkykite šakute. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Įdarykite kiaušinius. Arbatiniu šaukšteliu į baltymus įpilkite įdaro. Ant viršaus padarykite "kepurėlę".
Kategorijos