Kiaušiniai, įdaryti konservuotais kiaušiniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kiaušiniai, įdaryti konservuotais kiaušiniais

Įdarytiems kiaušiniams paruošti reikės žuvies konservų, svogūnų, žolelių, majonezo ir garstyčių. Šis receptas patogus tuo, kad nereikia ruošti maltos mėsos, nes naudojamas paruoštas produktas. Tinka bet kokie žuvies konservai aliejuje. Žuvies pomidorų padaže naudoti nereikia. Svogūnus svarbu gerai supjaustyti ir dėti nedideliais kiekiais. Gausybė stambiai supjaustytų svogūnų pakeis patiekalo skonines savybes į blogąją pusę. Rinkitės "D" ženklu pažymėtus kiaušinius, jie laikomi geriausiais.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.81/5 (32 bal.)

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti konservuotais kiaušiniais Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Į gilų dubenį sudėkite žuvį, kiaušinių trynius, smulkintas žoleles, garstyčias ir majonezą. Gerai išminkykite šakute. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti konservuotais kiaušiniais Žingsnis 2
Įdarykite kiaušinius. Arbatiniu šaukšteliu į baltymus įpilkite įdaro. Ant viršaus padarykite "kepurėlę".

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Kiaušinių patiekalai, keptas maistas, užkandžiai, kiaušinių užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, žalias sezonas, bulvių sezonas, omletas, frittata, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniais, omletas su pienu

Kategorijos