Kiaušiniai, įdaryti konservuotu tunu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kiaušiniai, įdaryti konservuotu tunu

Įdaryti kiaušiniai - tai greitas užkandis bet kuriam stalui, kurio įdaras lengvai paruošiamas iš konservuoto tuno. Tunų konservų sudėtyje turi būti tik tunas, druska ir aliejus. Taip pat išstudijuokite gamybos vietą - ji turėtų būti netoli žuvies buveinės. Namuose, atidarę pakuotę, atkreipkite dėmesį į filė spalvą, kuri turėtų būti švelniai rausva.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
108 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti konservuotu tunu Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Agurką ir sūrį supjaustykite 0,2 x 0,2 cm dydžio kubeliais. Kiaušinius perpjaukite pusiau ir išimkite trynį. Jį susmulkinkite ir sudėkite į tuną. Sudėkite sūrį, agurkus, druską ir grietinę.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti konservuotu tunu Žingsnis 2
Kiaušinius pripildykite įdaro. Smulkiai supjaustykite krapus ir sudėkite į įdarą, išmaišykite iki vientisos masės. Įdaru pripildykite tuščiavidurius kiaušinių baltymus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Kiaušinių patiekalai, keptas maistas, užkandžiai, kiaušinių užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, žalias sezonas, bulvių sezonas, omletas, frittata, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniais, omletas su pienu

Kategorijos