Publikavimo data: 2024-09-16
Kiaušiniai, įdaryti kopūstais
Kiaušinių baltymai puikiai tinka įdarytiems užkandžiams gaminti. Juos galima pripildyti įvairiais maisto produktais. Pavyzdžiui, kopūstais. Baltymai yra labai subtilios struktūros, todėl šiam tikslui geriau vartoti Pekino kopūstus. Jo lapai minkšti, sultingi, primena salotų lapus. Kiaušinius, įdarytus kopūstais, galite patiekti ant stalo kaip savarankišką užkandį arba papildyti juos kitais gardžiais patiekalais.
Žingsnis 1
Kiaušiniai. Kietai virtus kiaušinius virkite 8-10 minučių. Atvėsinkite ir nulupkite lukštus. Sudrėkinkite peilio ašmenis vandenyje. Kiaušinius išilgai padalykite į dvi lygias dalis. Į atskirą dubenį įdėkite trynį.
Žingsnis 2
Įdarykite kiaušinius. Smulkiai sutarkuokite trynį ir sumaišykite atskirame dubenyje su kopūstais ir majonezu. Pagardinkite druska, pipirais ir šlakeliu citrinos sulčių. Išmaišykite. Į tuščias kiaušinių baltymų puseles dėkite įdarą. Ant kiekvienos puselės pabarstykite tarkuotu sūriu.
Kategorijos