Kiaušiniai, įdaryti kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kiaušiniai, įdaryti kopūstais

Kiaušinių baltymai puikiai tinka įdarytiems užkandžiams gaminti. Juos galima pripildyti įvairiais maisto produktais. Pavyzdžiui, kopūstais. Baltymai yra labai subtilios struktūros, todėl šiam tikslui geriau vartoti Pekino kopūstus. Jo lapai minkšti, sultingi, primena salotų lapus. Kiaušinius, įdarytus kopūstais, galite patiekti ant stalo kaip savarankišką užkandį arba papildyti juos kitais gardžiais patiekalais.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
201 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.87/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti kopūstais Žingsnis 1
Kiaušiniai. Kietai virtus kiaušinius virkite 8-10 minučių. Atvėsinkite ir nulupkite lukštus. Sudrėkinkite peilio ašmenis vandenyje. Kiaušinius išilgai padalykite į dvi lygias dalis. Į atskirą dubenį įdėkite trynį.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti kopūstais Žingsnis 2
Įdarykite kiaušinius. Smulkiai sutarkuokite trynį ir sumaišykite atskirame dubenyje su kopūstais ir majonezu. Pagardinkite druska, pipirais ir šlakeliu citrinos sulčių. Išmaišykite. Į tuščias kiaušinių baltymų puseles dėkite įdarą. Ant kiekvienos puselės pabarstykite tarkuotu sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Kiaušinių patiekalai, keptas maistas, užkandžiai, kiaušinių užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, žalias sezonas, bulvių sezonas, omletas, frittata, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniais, omletas su pienu

Kategorijos