Publikavimo data: 2024-09-17
Kiaušiniai, įdaryti krabų lazdelėmis ir padažu
Kiaušinius, įdarytus krabų lazdelėmis, gali paruošti net ir pradedančioji šeimininkė. Ilgiausias procesas - kiaušinių virimas, jis užtruks ne ilgiau kaip 10 minučių. Kad verdant jie nesutrūkinėtų, į vandenį įberkite šiek tiek druskos arba sodos. Kiaušinių lukštą bus lengviau išvalyti, jei gaminį atvėsinsite lediniame vandenyje. Kad būtų daugiau naudos, į įdarą įberkite šviežių žolelių - petražolių, krapų, bazilikų arba kalendrų. Užkandį pagardinkite natūraliu jogurtu.
Žingsnis 1
Pradėkite pjaustyti maistą griežinėliais. Kiaušinius perpjaukite išilgai pusiau. Sudėkite trynius į gilų dubenį ir juos sutrinkite. Šaldytas krabų lazdeles pertrinkite per tarką su vidutinio dydžio gvazdikėliais. Susmulkinkite žalumynus.
Žingsnis 2
Suformuokite užkandį. Sudėkite lazdeles ir žoleles į dubenį su tryniais, užpilkite jogurtu, pagardinkite druska ir pipirais ir išmaišykite. Kiaušinių puseles pripildykite krabų salotomis.
Kategorijos