Kiaušiniai, įdaryti krevetėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kiaušiniai, įdaryti krevetėmis

Kiaušiniai, įdaryti krevetėmis - sultingas, švelnus ir greitas užkandis bet kokiai šventei. Krevetės jau tvirtai įžengė į mūsų gyvenimą, o anksčiau senovės Romoje ir Graikijoje jos buvo laikomos delikatesu. Daugiausia moliuskų pramoniniu būdu išgaunama Rusijoje, Azijoje ir Japonijoje. O Australijoje, Šiaurės ir Pietų Amerikoje yra specialių ūkių, kuriuose auginamos krevetės. Parduotuvėse jų dažniau galima rasti šaldytų, nes jei jos nebus taip apdorotos, greitai suges.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
123 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti krevetėmis Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinių įdarą. Krevetes, šviežią agurką ir sūrį supjaustykite mažais kubeliais. Sumaišykite visus ingredientus, įberkite druskos, majonezo ir maltų pipirų. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti krevetėmis Žingsnis 2
Papuoškite patiekalą. Kiaušinius perpjaukite pusiau ir išimkite trynį. Tada jį susmulkinkite ir sudėkite į įdarą, išmaišykite iki vientisos masės. Kiekvieną kiaušinio pusę įdarykite įdaru.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos