Publikavimo data: 2024-09-16
Kiaušiniai, įdaryti krevetėmis
Kiaušiniai, įdaryti krevetėmis - sultingas, švelnus ir greitas užkandis bet kokiai šventei. Krevetės jau tvirtai įžengė į mūsų gyvenimą, o anksčiau senovės Romoje ir Graikijoje jos buvo laikomos delikatesu. Daugiausia moliuskų pramoniniu būdu išgaunama Rusijoje, Azijoje ir Japonijoje. O Australijoje, Šiaurės ir Pietų Amerikoje yra specialių ūkių, kuriuose auginamos krevetės. Parduotuvėse jų dažniau galima rasti šaldytų, nes jei jos nebus taip apdorotos, greitai suges.
Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinių įdarą. Krevetes, šviežią agurką ir sūrį supjaustykite mažais kubeliais. Sumaišykite visus ingredientus, įberkite druskos, majonezo ir maltų pipirų. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Papuoškite patiekalą. Kiaušinius perpjaukite pusiau ir išimkite trynį. Tada jį susmulkinkite ir sudėkite į įdarą, išmaišykite iki vientisos masės. Kiekvieną kiaušinio pusę įdarykite įdaru.
Kategorijos