Publikavimo data: 2024-09-16
Kiaušiniai, įdaryti kumpiu, sūriu ir graikišku jogurtu
Kiaušinius, įdarytus gausiu kumpio, sūrio ir žaliųjų svogūnų įdaru, gali paruošti bet kuri šeimininkė. Viename iš pagrindinių įdaro ingredientų - žaliuosiuose svogūnuose - yra vitamino A, kuris palankiai veikia išvaizdą, gerina odos, plaukų, nagų plokštelių būklę, lėtina organizmo senėjimo procesus ir neleidžia blogėti regėjimui. Jame taip pat yra daug vitamino C, kuris naudingas sergant avitaminoze ir kylant infekcinėms ligoms. Vartokite kietųjų veislių sūrį - jis gerai išlaiko formą.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Kiaušinius perpjaukite pusiau ir išimkite trynius, kuriuos sutrinkite šakute. Smulkiai supjaustykite kumpį ir svogūną, smulkiai sutarkuokite sūrį. Sumaišykite trynius su kumpiu, sūriu ir svogūnais. Pagardinkite druska, pipirais, graikišku jogurtu ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite užkandį patiekti. Kiaušinių baltymus pripildykite įdaro ir ant viršaus suformuokite dailų kalnelį.
Kategorijos