Publikavimo data: 2024-05-19
Kiaušiniai, įdaryti lašiša
Žingsnis 1
Paruoškite kietai virtus kiaušinius. Juos virkite apie 10 minučių. Tada atvėsinkite ir nulupkite vištų kiaušinius.
Žingsnis 2
Kiaušinius perpjaukite pusiau ir atskirkite trynius nuo baltymų. Supjaustykite trynius.
Žingsnis 3
Lašišą supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 4
Smulkiai sukapokite petražoles ir sutarkuokite česnaką.
Žingsnis 5
Giliame dubenyje sumaišykite trynius, petražoles, majonezą ir česnaką. Pagal skonį įberkite pipirų.
Žingsnis 6
Paimkite mišinį ir sudėkite jį į kiaušinių puseles. Ant kiekvieno kiaušinio uždėkite po gabalėlį lašišos, susuktos į ritinėlį.
Žingsnis 7
Lašiša įdarytus kiaušinius sudėkite ant didelės plokščios lėkštės. Papuoškite lėkštę vyšniniais pomidorais ir petražolėmis.
Kategorijos