Kiaušiniai, įdaryti lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Kiaušiniai, įdaryti lašiša

Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
200 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti lašiša Žingsnis 1
Paruoškite kietai virtus kiaušinius. Juos virkite apie 10 minučių. Tada atvėsinkite ir nulupkite vištų kiaušinius.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti lašiša Žingsnis 2
Kiaušinius perpjaukite pusiau ir atskirkite trynius nuo baltymų. Supjaustykite trynius.

Žingsnis 3

Kiaušiniai, įdaryti lašiša Žingsnis 3
Lašišą supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 4

Kiaušiniai, įdaryti lašiša Žingsnis 4
Smulkiai sukapokite petražoles ir sutarkuokite česnaką.

Žingsnis 5

Kiaušiniai, įdaryti lašiša Žingsnis 5
Giliame dubenyje sumaišykite trynius, petražoles, majonezą ir česnaką. Pagal skonį įberkite pipirų.

Žingsnis 6

Kiaušiniai, įdaryti lašiša Žingsnis 6
Paimkite mišinį ir sudėkite jį į kiaušinių puseles. Ant kiekvieno kiaušinio uždėkite po gabalėlį lašišos, susuktos į ritinėlį.

Žingsnis 7

Kiaušiniai, įdaryti lašiša Žingsnis 7
Lašiša įdarytus kiaušinius sudėkite ant didelės plokščios lėkštės. Papuoškite lėkštę vyšniniais pomidorais ir petražolėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos