Publikavimo data: 2025-08-19
Kiaušiniai, įdaryti lašiša
Kiaušiniai, įdaryti lašiša - puikus užkandis Naujųjų metų stalui! Kiaušiniai įdaryti įvairiais įdarais. Siūlome jums paruošti įdarytus kiaušinius, įdarytus raudonąja žuvimi. Įdarytų kiaušinių užkandį galite papuošti šviežiomis žolelėmis arba ikrais - ryškių spalvų derinys ant šventinio stalo atrodo labai apetitiškai. Kad užkandis išeitų vientisas ir gražus, rinkitės didelius arba vidutinio dydžio kiaušinius. Atvėsusius nuluptus kiaušinius geriau pjaustyti aštriu peiliu.
Žingsnis 1
Lašišą supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Kietai virtus kiaušinius nulupkite nuo lukštų, perpjaukite per pusę ir išimkite trynius.
Žingsnis 3
Sutarkuokite trynius ir susmulkinkite žaliuosius svogūnus. Sudėkite trynius, lašišą ir žaliuosius svogūnus į tinkamą indą. Įpilkite majonezo ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Gautą mišinį šaukštu sudėkite į virtas kiaušinio baltymo puseles. Kiaušinius, įdarytus lašiša, sudėkite į lėkštę su salotų lapais ir pagal skonį papuoškite ikrais. Gero apetito!
Kategorijos