Kiaušiniai, įdaryti lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Kiaušiniai, įdaryti lašiša

Kiaušiniai, įdaryti lašiša - puikus užkandis Naujųjų metų stalui! Kiaušiniai įdaryti įvairiais įdarais. Siūlome jums paruošti įdarytus kiaušinius, įdarytus raudonąja žuvimi. Įdarytų kiaušinių užkandį galite papuošti šviežiomis žolelėmis arba ikrais - ryškių spalvų derinys ant šventinio stalo atrodo labai apetitiškai. Kad užkandis išeitų vientisas ir gražus, rinkitės didelius arba vidutinio dydžio kiaušinius. Atvėsusius nuluptus kiaušinius geriau pjaustyti aštriu peiliu.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
239 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
18 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti lašiša Žingsnis 1
Lašišą supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti lašiša Žingsnis 2
Kietai virtus kiaušinius nulupkite nuo lukštų, perpjaukite per pusę ir išimkite trynius.

Žingsnis 3

Kiaušiniai, įdaryti lašiša Žingsnis 3
Sutarkuokite trynius ir susmulkinkite žaliuosius svogūnus. Sudėkite trynius, lašišą ir žaliuosius svogūnus į tinkamą indą. Įpilkite majonezo ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Kiaušiniai, įdaryti lašiša Žingsnis 4
Gautą mišinį šaukštu sudėkite į virtas kiaušinio baltymo puseles. Kiaušinius, įdarytus lašiša, sudėkite į lėkštę su salotų lapais ir pagal skonį papuoškite ikrais. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Kiaušinių patiekalai, keptas maistas, užkandžiai, kiaušinių užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, žalias sezonas, bulvių sezonas, omletas, frittata, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniais, omletas su pienu

Kategorijos