Publikavimo data: 2025-08-20
Kiaušiniai, įdaryti lašiša ir agurkais
Kiaušiniai, įdaryti lašiša ir agurkais, - tai užkandis, kurį laimėsite prie šventinio stalo. Šis patiekalas gaunasi gražus, jį galite patiekti su skirtingais įdarais, kad būtų šiek tiek įvairovės, o svečiai galės visapusiškai įvertinti jūsų puikų skonį. Kad užkandis būtų vientisas ir gražus, rinkitės didelius arba vidutinio dydžio kiaušinius. Atvėsusius nuluptus kiaušinius geriau pjaustyti aštriu peiliu. Įdarus galite keisti savo nuožiūra.
Žingsnis 1
Lašišą supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Kietai virtus kiaušinius nulupkite nuo lukštų, perpjaukite per pusę ir išimkite trynius.
Žingsnis 3
Sutarkuokite trynius ir supjaustykite agurką mažais kubeliais. Sudėkite trynius, lašišą ir agurką į tinkamą indą. Sudėkite majonezą ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Gautą mišinį šaukštu sudėkite į virtas kiaušinio baltymo puseles. Lašiša ir agurkais įdarytus kiaušinius sudėkite į lėkštę ir pagal skonį papuoškite ikrais. Gero apetito!
Kategorijos