Kiaušiniai, įdaryti lašišų ikrais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kiaušiniai, įdaryti lašišų ikrais

Menkės ikrai yra ne tik skanus žuvies delikatesas, bet ir vitaminų turtingas nebrangus jūros gėrybių produktas. Jis žinomas nuo sovietinių laikų, iš jo buvo gaminami sumuštiniai, užkandžiai, salotos, jis buvo labai populiarus, nes jo buvo galima įsigyti turguose.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
146 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti lašišų ikrais Žingsnis 1
Nulupkite vištos kiaušinį ir perpjaukite per pusę. Arbatiniu šaukšteliu atskirkite baltymą nuo trynio. Smulkiai supjaustykite kiaušinio baltymą. Atskirame dubenyje sumaišykite majonezą, kiaušinio trynį, polinkio mėsą faršui, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Į kiaušinio baltymą sudėkite įdarą, tolygiai paskleiskite jį viduje.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti lašišų ikrais Žingsnis 2
Užkandis paruoštas ir laukia, kol bus patiektas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Kiaušinių patiekalai, keptas maistas, užkandžiai, kiaušinių užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, žalias sezonas, bulvių sezonas, omletas, frittata, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniais, omletas su pienu

Kategorijos