Publikavimo data: 2025-08-17
Kiaušiniai, įdaryti lašišų ikrais ir žaliaisiais svogūnais
Įdaryti kiaušiniai yra klasikinis užkandis, žinomas daugeliui, ypač populiarus Europos virtuvėje, dažnai valgomas kaip pirmas patiekalas. Tai buvo delikatesas tarp užkandžių. Dar viduramžiais buvo daugybė įdarytų kiaušinių receptų ir įvairių jų įdarų variantų. Žuvies padažai ir žuvies įdarai buvo laikomi vienais subtiliausių ir populiariausių, gardžiausių. Menkės ikrai su žaliaisiais svogūnais - ne pats lengviausias variantas, tačiau vienas skaniausių.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus. Kiaušinius nulupkite, išimkite trynį, jo neišmeskite, supjaustykite labai mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Įdarui dubenėlyje sumaišykite kiaušinio trynį, susmulkintą svogūną, lašišų ikrus, druską ir pipirus.
Žingsnis 3
Į kiaušinio baltymą dėkite įdarą, perpjaudami jį per pusę.
Žingsnis 4
Įdaryti kiaušiniai paruošti, sudėkite juos į lėkštę ir patiekite svečiams!
Kategorijos