Kiaušiniai, įdaryti malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kiaušiniai, įdaryti malta mėsa

Kiaušiniai, įdaryti malta mėsa, puikiai tinka kaip šventinio stalo užkandis. Šiame recepte naudojama jautiena, bet galite naudoti ir kitų rūšių liesą mėsą. Pirkdami rinkitės vienodos spalvos maltą mėsą be pilkų ar žalsvų dėmių. Vienoda spalva rodo mėsos šviežumą. Kad galėtumėte ilgai laikyti, užšaldykite maltą mėsą per 1-2 dienas nuo jos pagaminimo ar įsigijimo. Užšaldytą maltą mėsą galima laikyti 3-4 mėnesius.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
208 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.13/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti malta mėsa Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Įkaitintą keptuvę patepkite aliejumi ir sudėkite svogūną. Kepkite jį, kol taps skaidrus, apie 2-3 minutes. Sudėkite maltą mėsą. Kepkite kartu 15-20 minučių, kol jautiena iškeps. Nuimkite nuo ugnies. Į maltą mėsą sudėkite trynius ir sutrinkite juos šakute.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti malta mėsa Žingsnis 2
Įdarykite kiaušinius. Įdarą pagardinkite majonezu, pipirais ir druska. Išmaišykite. Šaukštu sudėkite įdarą į kiaušinių puseles. Papuoškite petražolių šakelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Kiaušinių patiekalai, keptas maistas, užkandžiai, kiaušinių užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, žalias sezonas, bulvių sezonas, omletas, frittata, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniais, omletas su pienu

Kategorijos