Kiaušiniai, įdaryti menkės kepenėlėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Kiaušiniai, įdaryti menkės kepenėlėmis

Kiaušiniai, įdaryti menkės kepenėlėmis, yra užkandis, dažnai sutinkamas bufetuose ir vestuvių šventėse. Kulinarai mėgsta šį receptą dėl jo paprastumo, o valgytojai - dėl turtingo skonio. Rinkitės natūralius konservus, pažymėtus etikete "010" - tai reiškia, kad produktas pagamintas pagal GOST. Prieš pirkdami pakratykite skardinę su produktu, nesant gurguliuojančių garsų, saugiai įdėkite produktą į pirkinių krepšelį.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
269 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Žuvis, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.54/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti menkės kepenėlėmis Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite trynius.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti menkės kepenėlėmis Žingsnis 2
Menkės kepenėles sutrinkite šakute ir sudėkite į trynius.

Žingsnis 3

Kiaušiniai, įdaryti menkės kepenėlėmis Žingsnis 3
Sudėkite smulkiai supjaustytus krapus, svogūnus, majonezą ir gerai išmaišykite įdarą. Įdarą įpilkite į kiaušinių baltymus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos