Publikavimo data: 2024-04-02
Kiaušiniai, įdaryti menkės kepenėlėmis
Kiaušiniai, įdaryti menkės kepenėlėmis, yra užkandis, dažnai sutinkamas bufetuose ir vestuvių šventėse. Kulinarai mėgsta šį receptą dėl jo paprastumo, o valgytojai - dėl turtingo skonio. Rinkitės natūralius konservus, pažymėtus etikete "010" - tai reiškia, kad produktas pagamintas pagal GOST. Prieš pirkdami pakratykite skardinę su produktu, nesant gurguliuojančių garsų, saugiai įdėkite produktą į pirkinių krepšelį.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite trynius.
Žingsnis 2
Menkės kepenėles sutrinkite šakute ir sudėkite į trynius.
Žingsnis 3
Sudėkite smulkiai supjaustytus krapus, svogūnus, majonezą ir gerai išmaišykite įdarą. Įdarą įpilkite į kiaušinių baltymus.
Kategorijos