Kiaušiniai, įdaryti menkės kepenėlėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Kiaušiniai, įdaryti menkės kepenėlėmis

Kiaušiniai, įdaryti menkės kepenėlėmis, yra užkandis, dažnai sutinkamas bufetuose ir vestuvių šventėse. Kulinarai mėgsta šį receptą dėl jo paprastumo, o valgytojai - dėl turtingo skonio. Rinkitės natūralius konservus, pažymėtus etikete "010" - tai reiškia, kad produktas pagamintas pagal GOST. Prieš pirkdami pakratykite skardinę su produktu, nesant gurguliuojančių garsų, saugiai įdėkite produktą į pirkinių krepšelį.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
269 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Žuvis, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.54/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti menkės kepenėlėmis Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite trynius.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti menkės kepenėlėmis Žingsnis 2
Menkės kepenėles sutrinkite šakute ir sudėkite į trynius.

Žingsnis 3

Kiaušiniai, įdaryti menkės kepenėlėmis Žingsnis 3
Sudėkite smulkiai supjaustytus krapus, svogūnus, majonezą ir gerai išmaišykite įdarą. Įdarą įpilkite į kiaušinių baltymus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Kiaušinių patiekalai, keptas maistas, užkandžiai, kiaušinių užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, žalias sezonas, bulvių sezonas, omletas, frittata, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniais, omletas su pienu

Kategorijos