Kiaušiniai, įdaryti menkės kepenėlėmis ir varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Kiaušiniai, įdaryti menkės kepenėlėmis ir varške

Kiaušiniai, įdaryti menkės kepenėlėmis ir varške, yra labai maistingi. Varškę varškę vartokite grūdėtą. Puiku, jei produktas yra naminis. Ant skardinės su natūraliomis menkės kepenėlėmis būtinai turi būti pažymėtas kodas 010. Kokybiškų menkių kepenėlių konservų sudėtyje yra tik trys produktai: kepenys, druska ir prieskoniai, dažniausiai pipirai ir lauro lapai. Augalinio aliejaus buvimas rodo nekokybišką produktą arba jo klastotę. Menkių kepenėlių skardinės galiojimo laikas - 30 mėnesių.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
224 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti menkės kepenėlėmis ir varške Žingsnis 1
Paruoškite svogūnus. Raudonąjį svogūną smulkiai supjaustykite, užpilkite vandeniu, actu, įberkite cukraus. Išmaišykite, marinuokite 10 minučių, tada nuspauskite.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti menkės kepenėlėmis ir varške Žingsnis 2
Kol svogūnai marinuojami, paruoškite likusius ingredientus. Sumaišykite kiaušinių trynius, varškę ir menkės kepenėles ir išmaišykite iki pastos konsistencijos.

Žingsnis 3

Kiaušiniai, įdaryti menkės kepenėlėmis ir varške Žingsnis 3
Suformuokite užkandį. Į smulkintus produktus sudėkite marinuotus svogūnus ir majonezą, pagardinkite druska ir gerai išmaišykite. Į kiaušinių puseles įdėkite maždaug 1 šaukštelį įdaro.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos