Publikavimo data: 2024-09-17
Kiaušiniai, įdaryti menkės kepenėlėmis ir varške
Kiaušiniai, įdaryti menkės kepenėlėmis ir varške, yra labai maistingi. Varškę varškę vartokite grūdėtą. Puiku, jei produktas yra naminis. Ant skardinės su natūraliomis menkės kepenėlėmis būtinai turi būti pažymėtas kodas 010. Kokybiškų menkių kepenėlių konservų sudėtyje yra tik trys produktai: kepenys, druska ir prieskoniai, dažniausiai pipirai ir lauro lapai. Augalinio aliejaus buvimas rodo nekokybišką produktą arba jo klastotę. Menkių kepenėlių skardinės galiojimo laikas - 30 mėnesių.
Žingsnis 1
Paruoškite svogūnus. Raudonąjį svogūną smulkiai supjaustykite, užpilkite vandeniu, actu, įberkite cukraus. Išmaišykite, marinuokite 10 minučių, tada nuspauskite.
Žingsnis 2
Kol svogūnai marinuojami, paruoškite likusius ingredientus. Sumaišykite kiaušinių trynius, varškę ir menkės kepenėles ir išmaišykite iki pastos konsistencijos.
Žingsnis 3
Suformuokite užkandį. Į smulkintus produktus sudėkite marinuotus svogūnus ir majonezą, pagardinkite druska ir gerai išmaišykite. Į kiaušinių puseles įdėkite maždaug 1 šaukštelį įdaro.
Kategorijos