Kiaušiniai, įdaryti morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kiaušiniai, įdaryti morkomis

Kiaušiniai, įdaryti morkomis, visų pirma yra labai sveikas užkandis. Jame yra įspūdingas kompleksas vertingų elementų, naudingų virškinimui, nervų sistemai ir imunitetui. Norėdami paruošti užkandį su morkomis, pirmenybę teikite mažoms šakniavaisinėms daržovėms. Manoma, kad jei morkos sveria mažiau nei 150 g, jų skonio savybės atsiskleidžia geriausiai. Skonis šiek tiek priklauso nuo morkos atspalvio: oranžinės spalvos vaisiai bus daug sultingesni už šviesias daržoves.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
291 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
28 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.13/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti morkomis Žingsnis 1
Paruoškite kepinius. Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite nedidelį kiekį augalinio aliejaus. Sudėkite morkas ir kepkite ant vidutinės ugnies apie 4 minutes. Leiskite kelias minutes atvėsti.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti morkomis Žingsnis 2
Paruoškite įdarą ir įdarykite kiaušinius. Į nedidelį dubenėlį sudėkite keptas morkas ir susmulkintus kiaušinių trynius. Pasūdykite, pagardinkite pipirais, įpilkite majonezo ir gerai išmaišykite. Masė turi gautis minkšta, todėl, jei norite, įdarą sutrinkite trintuvu. Vištienos baltymų puseles pripildykite įdaro, maždaug po 2 šaukštus į kiekvieną.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos