Publikavimo data: 2024-09-16
Kiaušiniai, įdaryti morkomis
Kiaušiniai, įdaryti morkomis, visų pirma yra labai sveikas užkandis. Jame yra įspūdingas kompleksas vertingų elementų, naudingų virškinimui, nervų sistemai ir imunitetui. Norėdami paruošti užkandį su morkomis, pirmenybę teikite mažoms šakniavaisinėms daržovėms. Manoma, kad jei morkos sveria mažiau nei 150 g, jų skonio savybės atsiskleidžia geriausiai. Skonis šiek tiek priklauso nuo morkos atspalvio: oranžinės spalvos vaisiai bus daug sultingesni už šviesias daržoves.
Žingsnis 1
Paruoškite kepinius. Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite nedidelį kiekį augalinio aliejaus. Sudėkite morkas ir kepkite ant vidutinės ugnies apie 4 minutes. Leiskite kelias minutes atvėsti.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą ir įdarykite kiaušinius. Į nedidelį dubenėlį sudėkite keptas morkas ir susmulkintus kiaušinių trynius. Pasūdykite, pagardinkite pipirais, įpilkite majonezo ir gerai išmaišykite. Masė turi gautis minkšta, todėl, jei norite, įdarą sutrinkite trintuvu. Vištienos baltymų puseles pripildykite įdaro, maždaug po 2 šaukštus į kiekvieną.
Kategorijos