Kiaušiniai, įdaryti morkomis ir česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kiaušiniai, įdaryti morkomis ir česnakais

Kiaušiniai, įdaryti morkomis, visų pirma yra labai sveikas užkandis. Jame yra įspūdingas kompleksas vertingų elementų, naudingų virškinimui, nervų sistemai ir imunitetui. Norėdami paruošti užkandį su morkomis, pirmenybę teikite mažoms šakniavaisinėms daržovėms. Manoma, kad jei morkos sveria mažiau nei 150 g, jų skonio savybės atsiskleidžia geriausiai. Česnakas šiam patiekalui suteikia pikantiškumo ir naudingumo, nes yra stiprus imunitetą stimuliuojantis veiksnys.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
231 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti morkomis ir česnakais Žingsnis 1
Sutarkuokite morkas ir smulkiai supjaustykite trynius.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti morkomis ir česnakais Žingsnis 2
Keptuvėje apkepkite morkas.

Žingsnis 3

Kiaušiniai, įdaryti morkomis ir česnakais Žingsnis 3
Dubenyje sumaišykite česnaką, morkas, trynius, grietinę, druską ir pipirus.

Žingsnis 4

Kiaušiniai, įdaryti morkomis ir česnakais Žingsnis 4
Paskirstykite įdarą į kiaušinius. Kiaušiniai, įdaryti keptomis morkomis ir grietine, paruošti! Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Kiaušinių patiekalai, keptas maistas, užkandžiai, kiaušinių užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, žalias sezonas, bulvių sezonas, omletas, frittata, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniais, omletas su pienu

Kategorijos