Kiaušiniai, įdaryti namine malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kiaušiniai, įdaryti namine malta mėsa

Kiaušiniai, įdaryti namine malta mėsa, būna švelnūs ir kartu sotūs. Įdaras gali būti vištienos, jautienos arba mišrus. Bryndza ir majonezas, įeinantys į faršo sudėtį, patiekalą padaro gana sūrų, todėl druskos dėti nereikia. Pagal šį receptą paruošti įdaryti kiaušiniai ypač patiks originalių mėsos užkandžių mėgėjams. Jei norite patiekalą pagardinti, į faršą įdėkite smulkiai supjaustytų agurkų arba kiekvieną kiaušinį papuoškite kaparėliais.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
263 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.21/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti namine malta mėsa Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Įkaitintame augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies 10 minučių pakepinkite naminę maltą mėsą su smulkintais svogūnais, leiskite maltai mėsai šiek tiek atvėsti. Brinzą sutarkuokite smulkia tarka, sumaišykite su malta mėsa ir majonezu.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti namine malta mėsa Žingsnis 2
Paruoškite įdarytus kiaušinius. Kiekvieną kiaušinį perpjaukite išilgai į dvi dalis, trynius sutrinkite šakute ir sumaišykite su įdaru. Paskirstykite įdarą ant kiaušinių baltymų, sudėkite juos į formą ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos