Publikavimo data: 2024-09-16
Kiaušiniai, įdaryti namine malta mėsa
Kiaušiniai, įdaryti namine malta mėsa, būna švelnūs ir kartu sotūs. Įdaras gali būti vištienos, jautienos arba mišrus. Bryndza ir majonezas, įeinantys į faršo sudėtį, patiekalą padaro gana sūrų, todėl druskos dėti nereikia. Pagal šį receptą paruošti įdaryti kiaušiniai ypač patiks originalių mėsos užkandžių mėgėjams. Jei norite patiekalą pagardinti, į faršą įdėkite smulkiai supjaustytų agurkų arba kiekvieną kiaušinį papuoškite kaparėliais.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Įkaitintame augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies 10 minučių pakepinkite naminę maltą mėsą su smulkintais svogūnais, leiskite maltai mėsai šiek tiek atvėsti. Brinzą sutarkuokite smulkia tarka, sumaišykite su malta mėsa ir majonezu.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarytus kiaušinius. Kiekvieną kiaušinį perpjaukite išilgai į dvi dalis, trynius sutrinkite šakute ir sumaišykite su įdaru. Paskirstykite įdarą ant kiaušinių baltymų, sudėkite juos į formą ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 10 minučių.
Kategorijos