Kiaušiniai, įdaryti pievagrybiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kiaušiniai, įdaryti pievagrybiais

Šampinjonai yra populiariausias auginamas grybas. Juos daugiau kaip prieš 1000 metų atrado italai. Paaiškėjo, kad grybai pasižymi puikiu skoniu ir yra lengvai auginami. Norėdami įsigyti gerų grybų, atkreipkite dėmesį į jų spalvą. Gerai, jei jie yra balti, smėlio spalvos arba rusvi. Jei grybai labai tamsūs, jie yra pernokę. Jie nėra kenksmingi, tačiau gali būti kieti. Ant kepurėlės neturi būti dėmių, o spalva turi būti vienoda.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
241 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti pievagrybiais Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite saulėgrąžų aliejaus. Sudėkite svogūną ir troškinkite 3 minutes. Į svogūnus sudėkite grybus. Iš grybų išsiskirs skystis, troškinkite, kol jis išgaruos. Grybų masę sumaišykite su tryniais, sūriu ir česnaku. Užpilkite majonezu. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti pievagrybiais Žingsnis 2
Įdarykite kiaušinius. Į baltymus įpilkite įdaro šaukšteliu. Padarykite gražią "kepurėlę".

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos