Publikavimo data: 2024-09-16
Kiaušiniai, įdaryti pievagrybiais
Šampinjonai yra populiariausias auginamas grybas. Juos daugiau kaip prieš 1000 metų atrado italai. Paaiškėjo, kad grybai pasižymi puikiu skoniu ir yra lengvai auginami. Norėdami įsigyti gerų grybų, atkreipkite dėmesį į jų spalvą. Gerai, jei jie yra balti, smėlio spalvos arba rusvi. Jei grybai labai tamsūs, jie yra pernokę. Jie nėra kenksmingi, tačiau gali būti kieti. Ant kepurėlės neturi būti dėmių, o spalva turi būti vienoda.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite saulėgrąžų aliejaus. Sudėkite svogūną ir troškinkite 3 minutes. Į svogūnus sudėkite grybus. Iš grybų išsiskirs skystis, troškinkite, kol jis išgaruos. Grybų masę sumaišykite su tryniais, sūriu ir česnaku. Užpilkite majonezu. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Įdarykite kiaušinius. Į baltymus įpilkite įdaro šaukšteliu. Padarykite gražią "kepurėlę".
Kategorijos