Kiaušiniai, įdaryti raudonu įdaru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kiaušiniai, įdaryti raudonu įdaru

Labai gražūs ir skanūs raudoni įdaryti kiaušiniai gaunami iš paprastų ir visiems prieinamų produktų. Jiems paruošti reikės tik trijų pagrindinių ingredientų: vištų kiaušinių, burokėlių ir silkės filė. Padažui tinka majonezo padažas. Tai puikus pikantiškas užkandis šventiniam stalui ar švediškam stalui, kurį galima paruošti beveik iš nieko. Visi šio patiekalo produktai harmoningai dera tarpusavyje ir netrukdo vienas kitam, be to, paruoštas užkandis ant stalo atrodo nuostabiai ryškiai ir apetitiškai.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
159 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti raudonu įdaru Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Kiaušinius perpjaukite išilgai pusiau, išimkite trynį. Smulkiai supjaustykite silkės filė. Virtus burokėlius ir trynį sutarkuokite tarka.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti raudonu įdaru Žingsnis 2
Įdarykite kiaušinius. Silkę sumaišykite su burokėliais, tryniu, druska, pipirais ir majonezu. Įdarą tvarkingai sudėkite į kiaušinių puseles.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos