Kiaušiniai, įdaryti raudonu įdaru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kiaušiniai, įdaryti raudonu įdaru

Labai gražūs ir skanūs raudoni įdaryti kiaušiniai gaunami iš paprastų ir visiems prieinamų produktų. Jiems paruošti reikės tik trijų pagrindinių ingredientų: vištų kiaušinių, burokėlių ir silkės filė. Padažui tinka majonezo padažas. Tai puikus pikantiškas užkandis šventiniam stalui ar švediškam stalui, kurį galima paruošti beveik iš nieko. Visi šio patiekalo produktai harmoningai dera tarpusavyje ir netrukdo vienas kitam, be to, paruoštas užkandis ant stalo atrodo nuostabiai ryškiai ir apetitiškai.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
159 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti raudonu įdaru Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Kiaušinius perpjaukite išilgai pusiau, išimkite trynį. Smulkiai supjaustykite silkės filė. Virtus burokėlius ir trynį sutarkuokite tarka.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti raudonu įdaru Žingsnis 2
Įdarykite kiaušinius. Silkę sumaišykite su burokėliais, tryniu, druska, pipirais ir majonezu. Įdarą tvarkingai sudėkite į kiaušinių puseles.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Kiaušinių patiekalai, keptas maistas, užkandžiai, kiaušinių užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, žalias sezonas, bulvių sezonas, omletas, frittata, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniais, omletas su pienu

Kategorijos