Publikavimo data: 2024-09-16
Kiaušiniai, įdaryti raudonu įdaru
Labai gražūs ir skanūs raudoni įdaryti kiaušiniai gaunami iš paprastų ir visiems prieinamų produktų. Jiems paruošti reikės tik trijų pagrindinių ingredientų: vištų kiaušinių, burokėlių ir silkės filė. Padažui tinka majonezo padažas. Tai puikus pikantiškas užkandis šventiniam stalui ar švediškam stalui, kurį galima paruošti beveik iš nieko. Visi šio patiekalo produktai harmoningai dera tarpusavyje ir netrukdo vienas kitam, be to, paruoštas užkandis ant stalo atrodo nuostabiai ryškiai ir apetitiškai.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Kiaušinius perpjaukite išilgai pusiau, išimkite trynį. Smulkiai supjaustykite silkės filė. Virtus burokėlius ir trynį sutarkuokite tarka.
Žingsnis 2
Įdarykite kiaušinius. Silkę sumaišykite su burokėliais, tryniu, druska, pipirais ir majonezu. Įdarą tvarkingai sudėkite į kiaušinių puseles.
Kategorijos