Publikavimo data: 2025-08-19
Kiaušiniai, įdaryti raudonuoju svogūnu, sūriu ir graikiniais riešutais
Raudonaisiais svogūnais, sūriu ir graikiniais riešutais įdaryti kiaušiniai - puikus užkandis šventinei šventei ar pusryčiams. Kad užkandis būtų tvirtas ir gražus, rinkitės didelius arba vidutinio dydžio kiaušinius. Norint išvirti kietai virtus kiaušinius, užtenka užpilti vandeniu, užvirinti ir dešimt minučių virti pasūdytame verdančiame vandenyje. Pikantišką skanėstą įvertins kiekvienas svečias. Toks skanus užkandis papuoš bet kokį šventinį stalą, o paruošiamas visai paprastai! Patariame išbandyti!
Žingsnis 1
Smulkia tarka sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 2
Kietai virtus kiaušinius nulupkite nuo lukštų, perpjaukite per pusę ir išimkite trynius.
Žingsnis 3
Sutarkuokite trynius, susmulkinkite graikinius riešutus ir smulkiais kubeliais supjaustykite raudonąjį svogūną. Sudėkite trynius, sūrį, graikinius riešutus ir svogūnus į tinkamą dubenį. Sudėkite majonezą ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Šaukštu sudėkite mišinį į virtas kiaušinių baltymų puseles. Kiaušinius, įdarytus raudonuoju svogūnu, sūriu ir graikiniais riešutais, sudėkite į lėkštę ir papuoškite pagal savo skonį. Gero apetito!
Kategorijos