Publikavimo data: 2024-03-24
Kiaušiniai, įdaryti rausvąja lašiša
Rausvoji lašiša yra populiari komercinė žuvis, kurios mėsa yra ryškiai oranžinės spalvos. Vienas mėgstamiausių rausvosios lašišos paruošimo būdų - sūdymas. Švelniai sūdytos rausvosios lašišos gabaliukai puikiai tinka įvairiems užkandžiams, pavyzdžiui, įdarytiems kiaušiniams, gaminti. Įdaryti kiaušiniai su rausvąja lašiša yra skanus ir švelnus užkandis, kuris papuoš bet kokį šventinį stalą. Šiame recepte parodysime, kaip ne tik paruošti įdarytus kiaušinius, bet ir kaip juos gražiai patiekti.
Žingsnis 1
Kietai virtus vištų kiaušinius virkite 10 minučių, gerai atvėsinkite ir nulupkite.
Žingsnis 2
Atsargiai perpjaukite kiaušinius per pusę ir atskirkite trynius.
Žingsnis 3
Susmulkinkite kiaušinių trynius.
Žingsnis 4
Rausvąją lašišą supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite petražoles.
Žingsnis 6
Dubenyje sumaišykite rausvąją lašišą, trynius, petražoles, majonezą ir grūdėtąsias garstyčias. Pagardinkite pagal skonį ir išmaišykite.
Žingsnis 7
Šiuo mišiniu įdarykite kiaušinių puseles.
Žingsnis 8
Įdarytus kiaušinius sudėkite į lėkštę ir papuoškite vyšniniais pomidorais bei petražolėmis.
Kategorijos