Publikavimo data: 2025-08-17
Kiaušiniai, įdaryti rausvąja lašiša ir krapais
Kiaušiniai, įdaryti rausvąja lašiša ir krapais, bus greitas, lengvas ir, svarbiausia, skanus užkandis jūsų šventei. Jie puikiai papildys šventinį karštųjų patiekalų ir salotų meniu. Tokiems įdarytiems kiaušiniams paruošti nereikės ypatingų kulinarinių įgūdžių, todėl su jais susidoros ne tik suaugusieji, bet ir vaikai. Nepaisant paprastumo, patiekalas ant stalo atrodo įspūdingai ir tikrai patiks jūsų svečiams. Ypač tiems, kurie mėgsta žuvį.
Žingsnis 1
Kiaušinius kietai išvirkite 5-7 minutes, nulupkite ir perpjaukite per pusę.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite krapus.
Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite konservuotą rausvąją lašišą, krapus, majonezą ir garstyčias.
Žingsnis 4
Gautą mišinį užtepkite ant kiaušinių.
Žingsnis 5
Paruoštus įdarytus kiaušinius sudėkite į lėkštę, papuoškite krapais ir patiekite.
Kategorijos