Kiaušiniai, įdaryti rausvąja lašiša ir krapais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kiaušiniai, įdaryti rausvąja lašiša ir krapais

Kiaušiniai, įdaryti rausvąja lašiša ir krapais, bus greitas, lengvas ir, svarbiausia, skanus užkandis jūsų šventei. Jie puikiai papildys šventinį karštųjų patiekalų ir salotų meniu. Tokiems įdarytiems kiaušiniams paruošti nereikės ypatingų kulinarinių įgūdžių, todėl su jais susidoros ne tik suaugusieji, bet ir vaikai. Nepaisant paprastumo, patiekalas ant stalo atrodo įspūdingai ir tikrai patiks jūsų svečiams. Ypač tiems, kurie mėgsta žuvį.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
204 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.67/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti rausvąja lašiša ir krapais Žingsnis 1
Kiaušinius kietai išvirkite 5-7 minutes, nulupkite ir perpjaukite per pusę.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti rausvąja lašiša ir krapais Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite krapus.

Žingsnis 3

Kiaušiniai, įdaryti rausvąja lašiša ir krapais Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite konservuotą rausvąją lašišą, krapus, majonezą ir garstyčias.

Žingsnis 4

Kiaušiniai, įdaryti rausvąja lašiša ir krapais Žingsnis 4
Gautą mišinį užtepkite ant kiaušinių.

Žingsnis 5

Kiaušiniai, įdaryti rausvąja lašiša ir krapais Žingsnis 5
Paruoštus įdarytus kiaušinius sudėkite į lėkštę, papuoškite krapais ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Kiaušinių patiekalai, keptas maistas, užkandžiai, kiaušinių užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, žalias sezonas, bulvių sezonas, omletas, frittata, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniais, omletas su pienu

Kategorijos