Publikavimo data: 2024-09-16
Kiaušiniai, įdaryti silke
Kiaušiniai, įdaryti silke - apetitą keliantis užkandis, kuris nustebins svečius neįprastu patiekalu ir tikrai patiks jūsų skoniui. Svarbiausia kruopščiai išvalyti žuvį. Atsitiktinai filė palikti kaulai gali sugadinti visą užkandžio įspūdį. Silkę patogu valyti, kai ji šiek tiek sušalusi. Kad procesas būtų lengvesnis, pirmiausia nupjaukite žuviai uodegą ir galvą, tada padalykite per pusę, pašalinkite odą ir tik tada imkitės šalinti kaulus.
Žingsnis 1
Pasirūpinkite kiaušiniais. Kiaušinius užpilkite šaltu vandeniu, įjunkite didelę kaitrą. Palaukite, kol vanduo užvirs. Po to sumažinkite kaitrą iki vidutinės, virkite 10 minučių. Atvėsinkite ir nulupkite. Kiaušinius perpjaukite į dvi dalis. Išimkite trynius. Atskirame dubenyje juos sutrinkite šakute.
Žingsnis 2
Paruoškite silke įdarytus kiaušinius. Į lėkštę į trynius sudėkite svogūną, krapus, silkę. Pasūdykite, įdėkite dviejų rūšių garstyčių, supilkite augalinį aliejų ir actą. Išmaišykite. Įdarą paskirstykite į baltymų puseles.
Kategorijos