Kiaušiniai, įdaryti silke pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kiaušiniai, įdaryti silke

Kiaušiniai, įdaryti silke - apetitą keliantis užkandis, kuris nustebins svečius neįprastu patiekalu ir tikrai patiks jūsų skoniui. Svarbiausia kruopščiai išvalyti žuvį. Atsitiktinai filė palikti kaulai gali sugadinti visą užkandžio įspūdį. Silkę patogu valyti, kai ji šiek tiek sušalusi. Kad procesas būtų lengvesnis, pirmiausia nupjaukite žuviai uodegą ir galvą, tada padalykite per pusę, pašalinkite odą ir tik tada imkitės šalinti kaulus.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
195 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti silke Žingsnis 1
Pasirūpinkite kiaušiniais. Kiaušinius užpilkite šaltu vandeniu, įjunkite didelę kaitrą. Palaukite, kol vanduo užvirs. Po to sumažinkite kaitrą iki vidutinės, virkite 10 minučių. Atvėsinkite ir nulupkite. Kiaušinius perpjaukite į dvi dalis. Išimkite trynius. Atskirame dubenyje juos sutrinkite šakute.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti silke Žingsnis 2
Paruoškite silke įdarytus kiaušinius. Į lėkštę į trynius sudėkite svogūną, krapus, silkę. Pasūdykite, įdėkite dviejų rūšių garstyčių, supilkite augalinį aliejų ir actą. Išmaišykite. Įdarą paskirstykite į baltymų puseles.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos