Kiaušiniai, įdaryti silke ir lydytu sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kiaušiniai, įdaryti silke ir lydytu sūriu

Sūdyta silkė visada populiari tiek darbo, tiek švenčių dienomis. Jei jums nusibodo tradicinė žuvis, pjaustyta su svogūnais ir sviestu, silkę galite įdaryti kiaušiniais. Pridėjus nedidelį kiekį sviesto ir lydyto sūrio, patiekalas bus lengvas, subalansuotas ir saikingai sūrus. Jei perkate visą silkę, atkreipkite dėmesį į žuvies akis, jos turi būti šviesios. Jei silkė per sūri, pamirkykite ją piene 4-8 valandoms.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
215 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti silke ir lydytu sūriu Žingsnis 1
Pereikite prie užkandžio gaminimo. Žuvies gabalėlius du kartus pertrinkite per mėsmalę. Sumaltą žuvį sumaišykite su lydytu sūriu, garstyčiomis ir sviestu. Stipriai išmaišykite.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti silke ir lydytu sūriu Žingsnis 2
Baigkite ruošti įdarą ir įdarykite kiaušinius. Į žuvies ir sūrio mišinį sudėkite sutrupintus trynius ir gerai išplakite. Gautomis putomis pripildykite baltymų puseles.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos