Publikavimo data: 2024-09-16
Kiaušiniai, įdaryti silke ir lydytu sūriu
Sūdyta silkė visada populiari tiek darbo, tiek švenčių dienomis. Jei jums nusibodo tradicinė žuvis, pjaustyta su svogūnais ir sviestu, silkę galite įdaryti kiaušiniais. Pridėjus nedidelį kiekį sviesto ir lydyto sūrio, patiekalas bus lengvas, subalansuotas ir saikingai sūrus. Jei perkate visą silkę, atkreipkite dėmesį į žuvies akis, jos turi būti šviesios. Jei silkė per sūri, pamirkykite ją piene 4-8 valandoms.
Žingsnis 1
Pereikite prie užkandžio gaminimo. Žuvies gabalėlius du kartus pertrinkite per mėsmalę. Sumaltą žuvį sumaišykite su lydytu sūriu, garstyčiomis ir sviestu. Stipriai išmaišykite.
Žingsnis 2
Baigkite ruošti įdarą ir įdarykite kiaušinius. Į žuvies ir sūrio mišinį sudėkite sutrupintus trynius ir gerai išplakite. Gautomis putomis pripildykite baltymų puseles.
Kategorijos