Publikavimo data: 2024-10-23
Kiaušiniai, įdaryti silkių pienu
Paruoškite silkės pienu įdarytus kiaušinius ir nustebinkite šventinio stalo svečius gardžiu ir subtiliu ingredientų deriniu. Silkės pienas yra maistingas produktas, kuriame yra daug lengvai virškinamų baltymų. Iš virtų bulvių, svogūnų ir pieno pagamintas foršmakas bus puikus įdaras ne tik įdarytiems kiaušiniams, bet ir tartaletėms, blynams ar sumuštiniams. Petražolės arba žalieji svogūnai paryškins užkandžio skonį.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Kiaušinius perpjaukite per pusę, išimkite trynius. Pieną, svogūną, trynius, bulves, augalinį aliejų ir druską sudėkite į maišytuvo dubenį. Kruopščiai susmulkinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarytus kiaušinius. Kiaušinių puseles aptepkite įdaru, aptepkite majonezu ir kepkite karštoje orkaitėje 10 minučių.
Kategorijos