Kiaušiniai, įdaryti silkių pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-23

Kiaušiniai, įdaryti silkių pienu

Paruoškite silkės pienu įdarytus kiaušinius ir nustebinkite šventinio stalo svečius gardžiu ir subtiliu ingredientų deriniu. Silkės pienas yra maistingas produktas, kuriame yra daug lengvai virškinamų baltymų. Iš virtų bulvių, svogūnų ir pieno pagamintas foršmakas bus puikus įdaras ne tik įdarytiems kiaušiniams, bet ir tartaletėms, blynams ar sumuštiniams. Petražolės arba žalieji svogūnai paryškins užkandžio skonį.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
202 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (33 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti silkių pienu Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Kiaušinius perpjaukite per pusę, išimkite trynius. Pieną, svogūną, trynius, bulves, augalinį aliejų ir druską sudėkite į maišytuvo dubenį. Kruopščiai susmulkinkite.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti silkių pienu Žingsnis 2
Paruoškite įdarytus kiaušinius. Kiaušinių puseles aptepkite įdaru, aptepkite majonezu ir kepkite karštoje orkaitėje 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos