Publikavimo data: 2024-09-17
Kiaušiniai, įdaryti šonine ir čederiu
Kiaušiniai, įdaryti šonine, yra nesudėtingas užkandis, kuriam paruošti užtruksite vos 15 minučių, jei kiaušinius išvirsite iš anksto. Jei norite, kad patiekalas būtų elegantiškesnis, įdarui naudokite putpelių kiaušinius. Jie išverda daug greičiau nei vištų kiaušiniai - vos 5-6 minutes. Šoninę prieš tai reikėtų apkepti, tada supjaustyti nedideliais gabalėliais. Padažui naudojamas majonezo ir garstyčių padažas.
Žingsnis 1
Paruoškite šoninę. Šoninės griežinėlius apkepkite sausoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol paruduos. Dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių. Tada šoninę supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Suformuokite užkandį. Sūrį susmulkinkite smulkia tarka. Trynius sutrinkite į trupinius, sumaišykite su šoninės gabalėliais, sūrio drožlėmis, majonezu ir garstyčiomis. Stipriai išmaišykite iki masės. Užpildykite kiaušinių baltymų puseles įdaru, suformuokite tvarkingą gumulą.
Kategorijos