Kiaušiniai, įdaryti sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kiaušiniai, įdaryti sūriu

Įdaryti kiaušiniai yra universalus šaltas užkandis, kurį galima pripildyti bet kokiu produktų deriniu. Šį patiekalą lengva paruošti, jis visada būna skanus ir sotus. Kiaušiniai, įdaryti sūriu - vienas iš užkandžio variantų, kuriame šviežios žolelės puikiai dera su švelniu sūriu ir aštriu česnaku, suteikiančiu patiekalui malonų poskonį. Su užkandžiu galite eksperimentuoti į jį pridėdami kitų ingredientų.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
298 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti sūriu Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Česnako skilteles perpjaukite per pusę ir išimkite šerdį. Likusias česnako puseles susmulkinkite. Sutarkuokite sūrį ir susmulkinkite krapus. Virtus kiaušinius perpjaukite į dvi dalis, išimkite trynius, sudėkite juos į atskirą indą ir sutrinkite. Įdėkite česnako, sūrio, krapų ir prieskonių pagal skonį. Įdarą pagardinkite majonezu ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti sūriu Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Kiaušinių baltymus lengvai nuplaukite šaltu vandeniu, nusausinkite. Kiaušinius įdarykite paruoštu sūrio įdaru, suformuodami tvarkingą gumulą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos