Publikavimo data: 2025-08-18
Kiaušiniai, įdaryti sūriu, česnakais ir graikiniais riešutais
Kiaušiniai, įdaryti sūriu, česnaku ir graikiniais riešutais - puikus užkandis šventinei šventei ar pusryčiams. Tai išsigelbėjimas tiems, kurie turi mažai laiko užkandžiams ruošti, o svečiai jau beldžiasi į duris. Juos taip lengva paruošti, kad nereikalauja ypatingų kulinarinių įgūdžių. Pikantišką skanėstą įvertins kiekvienas svečias. Kad užkandis būtų vientisas ir gražus, rinkitės didelius arba vidutinio dydžio kiaušinius. Atšaldytus nuluptus kiaušinius geriau pjaustyti aštriu peiliu.
Žingsnis 1
Smulkia tarka sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 2
Kietai virtus kiaušinius nulupkite nuo lukštų, perpjaukite per pusę ir išimkite trynius.
Žingsnis 3
Sutarkuokite trynius ir susmulkinkite graikinius riešutus. Sudėkite trynius, sūrį ir graikinius riešutus į tinkamą indą. Įpilkite majonezo ir susmulkinto česnako. Išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Šaukštu sudėkite mišinį į virtas kiaušinių baltymų puseles. Kiaušinius, įdarytus sūriu, česnaku ir graikiniais riešutais, sudėkite į lėkštę ir papuoškite pagal savo skonį. Gero apetito!
Kategorijos