Kiaušiniai, įdaryti sūriu ir česnaku pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kiaušiniai, įdaryti sūriu ir česnaku

Rūkyta vištiena yra aromatingas ir skanus produktas. Jis dažnai patiekiamas kaip atskiras patiekalas. Norint paįvairinti kasdienį ar šventinį stalą, iš jos galima gaminti įvairius užkandžius. Pavyzdžiui, pridėti prie kiaušinių, įdarytų sūriu ir česnaku. Jei norite, kad patiekalas pasirodytų mažiau kaloringas, imkite rūkytą krūtinėlę. Būtinai nuimkite odą ir pašalinkite riebalų sluoksnius. Vietoj majonezo patiekalą pagardinkite graikišku jogurtu.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
186 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti sūriu ir česnaku Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Kiaušinius perpjaukite į dvi dalis, išimkite trynius ir susmulkinkite. Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais. Susmulkinkite krapus. Česnaką išspauskite per presą. Alyvuoges supjaustykite apskritimais.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti sūriu ir česnaku Žingsnis 2
Paruoškite užkandį. Į gilų indą sudėkite trynius, vištieną, česnaką, krapus ir lydytą sūrį. Įpilkite majonezo, gerai išmaišykite. Paskirstykite įdarą į baltymus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos