Publikavimo data: 2024-09-16
Kiaušiniai, įdaryti sūriu ir česnaku
Rūkyta vištiena yra aromatingas ir skanus produktas. Jis dažnai patiekiamas kaip atskiras patiekalas. Norint paįvairinti kasdienį ar šventinį stalą, iš jos galima gaminti įvairius užkandžius. Pavyzdžiui, pridėti prie kiaušinių, įdarytų sūriu ir česnaku. Jei norite, kad patiekalas pasirodytų mažiau kaloringas, imkite rūkytą krūtinėlę. Būtinai nuimkite odą ir pašalinkite riebalų sluoksnius. Vietoj majonezo patiekalą pagardinkite graikišku jogurtu.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Kiaušinius perpjaukite į dvi dalis, išimkite trynius ir susmulkinkite. Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais. Susmulkinkite krapus. Česnaką išspauskite per presą. Alyvuoges supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 2
Paruoškite užkandį. Į gilų indą sudėkite trynius, vištieną, česnaką, krapus ir lydytą sūrį. Įpilkite majonezo, gerai išmaišykite. Paskirstykite įdarą į baltymus.
Kategorijos