Kiaušiniai, įdaryti švelniomis menkės kepenėlėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Kiaušiniai, įdaryti švelniomis menkės kepenėlėmis

Paprastas ir sotus užkandis su menkės kepenėlėmis, puikiai tinkantis šventiniam stalui. Papuošimui krapus galima pakeisti kalendros arba petražolių šakelėmis, o vietoj raudonųjų ikrų įdarytus kiaušinius pabarstyti tarkuotu sūriu. Menkių kepenėlės yra vitamino A, būtino regėjimui ir sveikai imuninei sistemai, ir D, kuris palaiko kaulų augimą ir vystymąsi bei yra būtinas skydliaukės veiklai, šaltinis.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
303 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
28 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti švelniomis menkės kepenėlėmis Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Kiaušinius perpjaukite pusiau ir išimkite trynius. Atskirai šakute sutrinkite trynius ir menkės kepenėles.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti švelniomis menkės kepenėlėmis Žingsnis 2
Įdarykite kiaušinius. Sudėkite menkę ir trynius, įpilkite 1 šaukštelį aliejaus iš stiklainio ir gerai išmaišykite. Pagardinkite druska, pipirais, majonezu ir dar kartą išmaišykite. Įdarykite kiaušinius paruoštu įdaru.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos