Publikavimo data: 2024-09-17
Kiaušiniai, įdaryti švelniomis menkės kepenėlėmis
Paprastas ir sotus užkandis su menkės kepenėlėmis, puikiai tinkantis šventiniam stalui. Papuošimui krapus galima pakeisti kalendros arba petražolių šakelėmis, o vietoj raudonųjų ikrų įdarytus kiaušinius pabarstyti tarkuotu sūriu. Menkių kepenėlės yra vitamino A, būtino regėjimui ir sveikai imuninei sistemai, ir D, kuris palaiko kaulų augimą ir vystymąsi bei yra būtinas skydliaukės veiklai, šaltinis.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Kiaušinius perpjaukite pusiau ir išimkite trynius. Atskirai šakute sutrinkite trynius ir menkės kepenėles.
Žingsnis 2
Įdarykite kiaušinius. Sudėkite menkę ir trynius, įpilkite 1 šaukštelį aliejaus iš stiklainio ir gerai išmaišykite. Pagardinkite druska, pipirais, majonezu ir dar kartą išmaišykite. Įdarykite kiaušinius paruoštu įdaru.
Kategorijos