Kiaušiniai, įdaryti svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Kiaušiniai, įdaryti svogūnais

Kiaušiniai, įdaryti svogūnais, yra nebrangus užkandis, kuriam paruošti reikia labai nedaug laiko. Paprasčiausias variantas - pridėti žalių svogūnų plunksnų. Ropes prieš tai reikėtų apkepti, baltąsias arba raudonąsias - marinuoti. Žalieji svogūnai aktyvina medžiagų apykaitą ir virškinimą, svogūnai turi antibakterinių savybių. Raudonuosiuose svogūnuose yra daug eterinių aliejų, o baltieji svogūnai stiprina imuninę sistemą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
182 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.74/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti svogūnais Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Atsargiai perpjaukite kiaušinius išilgai į dvi dalis. Sutrinkite trynius. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Gerai įkaitintoje keptuvėje, apšlakstytoje aliejumi, kepkite svogūnus, kol lengvai karamelizuosis, 3-5 min. Išimkite svogūnus ant popierinių rankšluosčių ir palikite, kad susigertų aliejaus perteklius.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti svogūnais Žingsnis 2
Suformuokite užkandį. Kiaušinių trynius sumaišykite su keptais svogūnais, pagardinkite majonezu ir garstyčiomis. Išmaišykite ir į kiaušinių puseles sudėkite įdarą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos