Publikavimo data: 2024-09-17
Kiaušiniai, įdaryti svogūnais
Kiaušiniai, įdaryti svogūnais, yra nebrangus užkandis, kuriam paruošti reikia labai nedaug laiko. Paprasčiausias variantas - pridėti žalių svogūnų plunksnų. Ropes prieš tai reikėtų apkepti, baltąsias arba raudonąsias - marinuoti. Žalieji svogūnai aktyvina medžiagų apykaitą ir virškinimą, svogūnai turi antibakterinių savybių. Raudonuosiuose svogūnuose yra daug eterinių aliejų, o baltieji svogūnai stiprina imuninę sistemą.
Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Atsargiai perpjaukite kiaušinius išilgai į dvi dalis. Sutrinkite trynius. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Gerai įkaitintoje keptuvėje, apšlakstytoje aliejumi, kepkite svogūnus, kol lengvai karamelizuosis, 3-5 min. Išimkite svogūnus ant popierinių rankšluosčių ir palikite, kad susigertų aliejaus perteklius.
Žingsnis 2
Suformuokite užkandį. Kiaušinių trynius sumaišykite su keptais svogūnais, pagardinkite majonezu ir garstyčiomis. Išmaišykite ir į kiaušinių puseles sudėkite įdarą.
Kategorijos