Kiaušiniai, įdaryti tryniu, česnaku ir grietinėlės sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kiaušiniai, įdaryti tryniu, česnaku ir grietinėlės sūriu

Kiaušiniai yra unikalus ingredientas, kuris puikiai dera su beveik visais maisto produktais. Jie derinami su daržovėmis ir mėsa, patiekiami karšti ir šalti, naudojami kaip pagrindinis patiekalas ir užkandis. Yra daugybė kiaušinių gaminimo variantų, todėl kiekvienas galės rasti patiekalą pagal skonį. Įdaryti kiaušiniai - vienas iš apetitą žadinančių užkandžių variantų, kuriame minkštas grietinėlės sūris puikiai dera su aštriu česnaku ir kiaušinio tryniu. Paruoštas patiekalas gaunasi skanus ir labai maistingas.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti tryniu, česnaku ir grietinėlės sūriu Žingsnis 1
Pradėkite ruošti užkandį. Nuluptus kiaušinius perpjaukite išilgai, išimkite trynius ir sudėkite į atskirą dubenį. Įdėkite minkšto grietinėlės sūrio, smulkintų krapų, išspausto česnako, druskos ir pipirų pagal skonį. Visus ingredientus kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti tryniu, česnaku ir grietinėlės sūriu Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Švelniai nuplaukite kiaušinių baltymus, kad jie taptų švarūs. Po to įdarykite juos paruoštu įdaru.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos