Publikavimo data: 2024-09-16
Kiaušiniai, įdaryti tryniu, česnaku ir grietinėlės sūriu
Kiaušiniai yra unikalus ingredientas, kuris puikiai dera su beveik visais maisto produktais. Jie derinami su daržovėmis ir mėsa, patiekiami karšti ir šalti, naudojami kaip pagrindinis patiekalas ir užkandis. Yra daugybė kiaušinių gaminimo variantų, todėl kiekvienas galės rasti patiekalą pagal skonį. Įdaryti kiaušiniai - vienas iš apetitą žadinančių užkandžių variantų, kuriame minkštas grietinėlės sūris puikiai dera su aštriu česnaku ir kiaušinio tryniu. Paruoštas patiekalas gaunasi skanus ir labai maistingas.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti užkandį. Nuluptus kiaušinius perpjaukite išilgai, išimkite trynius ir sudėkite į atskirą dubenį. Įdėkite minkšto grietinėlės sūrio, smulkintų krapų, išspausto česnako, druskos ir pipirų pagal skonį. Visus ingredientus kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Švelniai nuplaukite kiaušinių baltymus, kad jie taptų švarūs. Po to įdarykite juos paruoštu įdaru.
Kategorijos