Publikavimo data: 2024-09-16
Kiaušiniai, įdaryti tryniu ir alyvuogėmis
Įdaryti kiaušiniai su alyvuogėmis ir rūgščiu natūralaus jogurto padažu yra klasikinis Viduržemio jūros regiono užkandis. Alyvuoges rinkitės permatomame indelyje, pro kurį matytųsi produktas. Prinokusios alyvuogės iš tikrųjų yra ne juodos, o tamsiai rudos spalvos su violetiniu atspalviu. Sudėtyje neturėtų būti priedo E579 - geležies gliukonato, kuris alyvuoges nudažo vientisa juoda spalva ir maskuoja neprinokusius vaisius.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sutrinkite trynius, sudėkite smulkintas alyvuoges, smulkintas žoleles ir jogurtinį padažą. Pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Kiaušinius pripildykite įdaro. Kiaušinių puseles aptepkite trynių mišiniu. Papuoškite petražolių lapeliais ir alyvuogių puselėmis.
Kategorijos