Publikavimo data: 2024-09-16
Kiaušiniai, įdaryti tryniu su avokadu ir pipirais
Kiaušinius, įdarytus tryniu, lengva ir nesudėtinga paruošti. Šis patiekalas mėgstamas ir per šeimos vakarienę, ir per šventinį furšetą. Kiaušinių trynių įdarą galima paįvairinti įvairiais produktais - mėsa, žuvimi, daržovėmis ar žolelėmis. Vienas iš variantų - su paprikomis ir avokadais. Ryškumo suteiks skirtingų spalvų paprikos. Rinkitės prinokusį avokadą, kurio paviršius lygus, glotnus, o uodega sausa.
Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinių įdarui skirtus ingredientus. Kiaušinius perpjaukite per pusę. Išimkite trynius ir susmulkinkite. Raudonąją saldžiąją papriką supjaustykite mažais kubeliais ir apšlakstykite augaliniu aliejumi. Nulupkite avokadą nuo kauliuko ir išimkite minkštimą. Apšlakstykite citrinos sultimis. Smulkiai sukapokite česnaką.
Žingsnis 2
Pasigaminkite įdarytų kiaušinių. Į dubenį sudėkite trynius, avokado minkštimą, česnaką, druską ir pipirus. Sudėkite majonezą ir išplakite mikseriu iki vientisos masės. Masę pripildykite į konditerinį maišelį su antgaliu. Į baltymo puseles dėkite saldžiąsias paprikas, o ant viršaus - avokadų masę.
Kategorijos