Kiaušiniai, įdaryti tunu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Kiaušiniai, įdaryti tunu

Kiaušiniai, įdaryti tunu, yra sveikas patiekalas, nors žuvis yra konservuota. Tuno mėsoje yra mažai riebalų ir cholesterolio, bet daug baltymų. Tunas yra vitaminų ir Omega-3 nesočiųjų riebalų rūgščių šaltinis. Be naudingųjų savybių, produktas pasižymi aukštomis skoninėmis savybėmis. Užkandžio paruošimas užtruks minimaliai laiko, technologija nesudėtinga net pradedančiai šeimininkei.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
13 g
Alergenai: Žuvis, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti tunu Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Kietai virtus kiaušinius perpjaukite išilgai pusiau. Išimkite trynius ir sudėkite juos į gilų dubenį. Vieną trynį atidėkite į šalį papuošimui. Į trynius sudėkite tuną ir supjaustykite produktus. Pagal skonį įberkite pipirų, majonezo ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti tunu Žingsnis 2
Įdarykite kiaušinius. Kiaušinių puseles pripildykite įdaro. Pasiliktą kiaušinio trynį sutarkuokite smulkia tarka. Tarkuotu tryniu pabarstykite įdarą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos