Publikavimo data: 2024-04-06
Kiaušiniai, įdaryti tunu
Kiaušiniai, įdaryti tunu, yra sveikas patiekalas, nors žuvis yra konservuota. Tuno mėsoje yra mažai riebalų ir cholesterolio, bet daug baltymų. Tunas yra vitaminų ir Omega-3 nesočiųjų riebalų rūgščių šaltinis. Be naudingųjų savybių, produktas pasižymi aukštomis skoninėmis savybėmis. Užkandžio paruošimas užtruks minimaliai laiko, technologija nesudėtinga net pradedančiai šeimininkei.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Kietai virtus kiaušinius perpjaukite išilgai pusiau. Išimkite trynius ir sudėkite juos į gilų dubenį. Vieną trynį atidėkite į šalį papuošimui. Į trynius sudėkite tuną ir supjaustykite produktus. Pagal skonį įberkite pipirų, majonezo ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Įdarykite kiaušinius. Kiaušinių puseles pripildykite įdaro. Pasiliktą kiaušinio trynį sutarkuokite smulkia tarka. Tarkuotu tryniu pabarstykite įdarą.
Kategorijos