Publikavimo data: 2025-08-17
Kiaušiniai, įdaryti tunu ir svogūnais
Kiaušiniai, įdaryti tunu ir svogūnais, yra puikus, lengvai paruošiamas užkandis, puikiai tinkantis šventiniam stalui. Tai taip pat gali būti geras dietinis patiekalas lengvam užkandžiui ar sveikai dienos pradžiai. Tuną dievina beveik visi jūros gėrybių mėgėjai, tai tiesiog delikatesinė žuvis. Jei atseksite jo istoriją kulinarijoje, pastebėsite, kad anksčiau jis buvo tik ant aristokratų ir labai turtingų dvarų stalų. Tunu įdarytas užkandis puikiai papuoš bet kurios šventės stalą.
Žingsnis 1
Kiaušinius nulupkite, perpjaukite per pusę, šaukšteliu išimkite trynį. Smulkiai supjaustykite trynį ir svogūną, atskirame dubenyje sumaišykite juos su majonezu ir tuno mėsa. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Gautu įdaru pripildykite kiaušinius.
Žingsnis 3
Papuoškite užkandį ir patiekite.
Kategorijos