Kiaušiniai, įdaryti tunu ir svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kiaušiniai, įdaryti tunu ir svogūnais

Kiaušiniai, įdaryti tunu ir svogūnais, yra puikus, lengvai paruošiamas užkandis, puikiai tinkantis šventiniam stalui. Tai taip pat gali būti geras dietinis patiekalas lengvam užkandžiui ar sveikai dienos pradžiai. Tuną dievina beveik visi jūros gėrybių mėgėjai, tai tiesiog delikatesinė žuvis. Jei atseksite jo istoriją kulinarijoje, pastebėsite, kad anksčiau jis buvo tik ant aristokratų ir labai turtingų dvarų stalų. Tunu įdarytas užkandis puikiai papuoš bet kurios šventės stalą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
218 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.88/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti tunu ir svogūnais Žingsnis 1
Kiaušinius nulupkite, perpjaukite per pusę, šaukšteliu išimkite trynį. Smulkiai supjaustykite trynį ir svogūną, atskirame dubenyje sumaišykite juos su majonezu ir tuno mėsa. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti tunu ir svogūnais Žingsnis 2
Gautu įdaru pripildykite kiaušinius.

Žingsnis 3

Papuoškite užkandį ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Kiaušinių patiekalai, keptas maistas, užkandžiai, kiaušinių užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, žalias sezonas, bulvių sezonas, omletas, frittata, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniais, omletas su pienu

Kategorijos