Publikavimo data: 2024-09-16
Kiaušiniai, įdaryti varške
Įdaryti kiaušiniai yra nepakeičiamas užkandis tiems, kurie nori paįvairinti savaitės dienos valgį arba pagyvinti šventinį stalą. Įdaras iš kiaušinių trynių, paprikų ir varškės ruošiamas kuo paprasčiau. Beje, receptas puikiai tinka kaip pusryčių priedas dėl patiekalo sudėtyje esančio rauginto pieno ingrediento.
Žingsnis 1
Paruoškite pagrindą. Nulupkite kietai virtus kiaušinius nuo lukštų ir perpjaukite juos pusiau. Išdėliokite puseles ant lėkštės, išimkite trynius ir atskirame dubenyje juos gerai sutrinkite šakute.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Supjaustykite saldžiąją papriką kuo mažesniais kubeliais ir pasiųskite prie trynių. Į tą patį indą sudėkite varškę, įpilkite majonezo ir išmaišykite iki vientisos masės. Jei norite, galite šiek tiek pasūdyti. Baltymus įdarykite įdaru ir apibarstykite tarkuotu sūriu.
Kategorijos