Kiaušiniai, įdaryti varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kiaušiniai, įdaryti varške

Įdaryti kiaušiniai yra nepakeičiamas užkandis tiems, kurie nori paįvairinti savaitės dienos valgį arba pagyvinti šventinį stalą. Įdaras iš kiaušinių trynių, paprikų ir varškės ruošiamas kuo paprasčiau. Beje, receptas puikiai tinka kaip pusryčių priedas dėl patiekalo sudėtyje esančio rauginto pieno ingrediento.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
208 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti varške Žingsnis 1
Paruoškite pagrindą. Nulupkite kietai virtus kiaušinius nuo lukštų ir perpjaukite juos pusiau. Išdėliokite puseles ant lėkštės, išimkite trynius ir atskirame dubenyje juos gerai sutrinkite šakute.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti varške Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Supjaustykite saldžiąją papriką kuo mažesniais kubeliais ir pasiųskite prie trynių. Į tą patį indą sudėkite varškę, įpilkite majonezo ir išmaišykite iki vientisos masės. Jei norite, galite šiek tiek pasūdyti. Baltymus įdarykite įdaru ir apibarstykite tarkuotu sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos