Publikavimo data: 2025-08-20
Kiaušiniai, įdaryti varškės sūriu ir česnakais
Įdaryti kiaušiniai yra populiarus užkandis Rusijoje. Yra daugybė jo variantų, šiandien siūlome atkreipti dėmesį į varškę su česnaku - paprastą ir nebrangų įdarą, kuris kiaušinius padarys dar minkštesnius, o česnakas suteiks pikantiškumo. Rezultatas - universalus patiekalas, kuris patiks visiems, o jam pagaminti užtruksite vos 10 minučių laiko. Įsidėmėkite ir mėgaukitės lengvu, sotu užkandžiu su visa šeima !
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite arba sumalkite česnaką česnako malūnėliu.
Žingsnis 2
Kiaušinius perpjaukite pusiau, išskobkite trynius
Žingsnis 3
Atskirame inde sumaišykite varškę, česnaką, trynius ir žoleles, pagardinkite druska ir pipirais ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Vietoje trynių sudėkite įdarą.
Žingsnis 5
Kiaušinius sudėkite ant salotų lapų, pabarstykite pipirais. Galite patiekti!
Kategorijos