Publikavimo data: 2024-09-16
Kiaušiniai, įdaryti vištienos kepenėlėmis
Norėdami pasigaminti sotų užkandį iš kiaušinių, įdarykite juos vištienos kepenėlėmis. Tai labai naudinga ir greitai paruošiama. Rinkdamiesi produktą atkreipkite dėmesį į kvapą, kuris turėtų būti saldokas. Kepenėlių paviršius turėtų būti lygus ir blizgantis, su nedidelėmis gyslomis, spalva - rusvai bordo. Priklausomai nuo būdo, kepenėlių gaminimo laikas gali būti skirtingas. Šiam patiekalui kepenys gali būti kepamos arba troškinamos, tai užtruks nuo 10 iki 20 minučių. Baigiant kepti įberkite druskos ir prieskonių.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Kepenėles supjaustykite nedideliais gabalėliais ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi 7-10 minučių. Tada pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Iškeptas kepenėles sumaišykite su paštetu blenderiu. Kiaušinius perpjaukite pusiau ir išimkite trynius. Sutrinkite juos ir sudėkite į kepenis. Į kepenų mišinį įpilkite majonezo ir išplakite mikseriu iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarytus kiaušinius. Į konditerinį maišelį įdėkite įdaro. Tuščiavidurius kiaušinių baltymus sudėkite į lėkštę ir užpildykite kepenėlių mišiniu.
Kategorijos