Kiaušiniai, įdaryti vištienos kepenėlėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Kiaušiniai, įdaryti vištienos kepenėlėmis

Kiaušiniai, įdaryti vištienos kepenėlėmis, - ryškus, įmantrus ir subtilaus skonio užkandis. Pagrindinis sunkumas ruošiant patiekalą - kiaušinių paruošimas. Svarbu, kad valant baltymų paviršius išliktų idealiai lygus, be įdubimų ir įbrėžimų. Priešingu atveju - viskas itin paprasta. Užkandis gaunasi sotus, aromatingas ir labai sveikas.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
217 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti vištienos kepenėlėmis Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Kietai išvirkite kiaušinius, atsargiai pašalinkite lukštus. Perpjaukite išilgai pusiau, išimkite trynį. Jį susmulkinkite. Vištienos kepenėles 15-20 min. virkite pasūdytame vandenyje, kol bus paruoštos. Sumalkite per mėsmalę. Kepkite svogūną, kol taps auksinės spalvos. Sumaišykite su tryniu ir vištienos kepenėlėmis. Druska, pipirai. Apšlakstykite majonezu.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti vištienos kepenėlėmis Žingsnis 2
Paruoškite kiaušinius, įdarytus vištienos kepenėlėmis. Kiaušinių baltymų puseles nuplaukite vandeniu ir nusausinkite. Nedideliu šaukšteliu į tuščią kiaušinio baltymo ertmę supilkite įdarą. Suformuokite tvarkingą gumulą. Užkandį laikykite šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos