Publikavimo data: 2024-09-17
                Kiaušiniai, įdaryti vištienos kepenėlėmis
                                
                    Kiaušiniai, įdaryti vištienos kepenėlėmis, - ryškus, įmantrus ir subtilaus skonio užkandis. Pagrindinis sunkumas ruošiant patiekalą - kiaušinių paruošimas. Svarbu, kad valant baltymų paviršius išliktų idealiai lygus, be įdubimų ir įbrėžimų. Priešingu atveju - viskas itin paprasta. Užkandis gaunasi sotus, aromatingas ir labai sveikas.
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                                        
                        Žingsnis 1
                        
                        Paruoškite įdarą. Kietai išvirkite kiaušinius, atsargiai pašalinkite lukštus. Perpjaukite išilgai pusiau, išimkite trynį. Jį susmulkinkite. Vištienos kepenėles 15-20 min. virkite pasūdytame vandenyje, kol bus paruoštos. Sumalkite per mėsmalę. Kepkite svogūną, kol taps auksinės spalvos. Sumaišykite su tryniu ir vištienos kepenėlėmis. Druska, pipirai. Apšlakstykite majonezu.
                     
                                        
                        Žingsnis 2
                        
                        Paruoškite kiaušinius, įdarytus vištienos kepenėlėmis. Kiaušinių baltymų puseles nuplaukite vandeniu ir nusausinkite. Nedideliu šaukšteliu į tuščią kiaušinio baltymo ertmę supilkite įdarą. Suformuokite tvarkingą gumulą. Užkandį laikykite šaldytuve.
                     
                                     
                                
                
                                
                
                
                    
Kategorijos