Kiaušiniai, įdaryti želatina pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kiaušiniai, įdaryti želatina

Želatina įdaryti kiaušiniai papuoš stalą ryškiu ingredientų turiniu. Švieži saldieji pipirai ir žirneliai su kukurūzais, įeinantys į įdarą, padaro patiekalą naudingą ir skanų. Saldžioji paprika apsaugo nuo neigiamo laisvųjų radikalų poveikio. Žalieji žirneliai spartina medžiagų apykaitos procesus, o konservuoti kukurūzai palaiko imunitetą. Prieš gamindami būtinai dezinfekuokite lukštus, kad išvengtumėte salmoneliozės pavojaus.
Gaminimo laikas
520 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti želatina Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Supjaustykite kumpį ir papriką mažais kubeliais. Susmulkinkite krapus.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti želatina Žingsnis 2
Paruoškite įdarytus kiaušinius. Želatiną užpilkite stikline karšto vandens. Į kiaušinių lukštus pirmiausia įdėkite krapų, paskui pipirų kubelių. Tada kumpį, žirnelius ir kukurūzus. Užpilkite želatina. Procedūrą pakartokite su kiekvienu lukštu, sudėkite kiaušinius į kamerą ir išsiųskite į šaldytuvą nakčiai. Kai želatina sukietės, išimkite lukštus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Kiaušinių patiekalai, keptas maistas, užkandžiai, kiaušinių užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, žalias sezonas, bulvių sezonas, omletas, frittata, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniais, omletas su pienu

Kategorijos