Publikavimo data: 2024-09-16
Kiaušiniai, įdaryti želatina
Želatina įdaryti kiaušiniai papuoš stalą ryškiu ingredientų turiniu. Švieži saldieji pipirai ir žirneliai su kukurūzais, įeinantys į įdarą, padaro patiekalą naudingą ir skanų. Saldžioji paprika apsaugo nuo neigiamo laisvųjų radikalų poveikio. Žalieji žirneliai spartina medžiagų apykaitos procesus, o konservuoti kukurūzai palaiko imunitetą. Prieš gamindami būtinai dezinfekuokite lukštus, kad išvengtumėte salmoneliozės pavojaus.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Supjaustykite kumpį ir papriką mažais kubeliais. Susmulkinkite krapus.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarytus kiaušinius. Želatiną užpilkite stikline karšto vandens. Į kiaušinių lukštus pirmiausia įdėkite krapų, paskui pipirų kubelių. Tada kumpį, žirnelius ir kukurūzus. Užpilkite želatina. Procedūrą pakartokite su kiekvienu lukštu, sudėkite kiaušinius į kamerą ir išsiųskite į šaldytuvą nakčiai. Kai želatina sukietės, išimkite lukštus.
Kategorijos