Publikavimo data: 2024-09-16
Kiaušiniai, įdaryti žolelėmis
Įdaryti kiaušiniai laikomi gana įprastu šventinio stalo užkandžiu. Jie išpopuliarėjo dėl paprasto paruošimo ir produktų prieinamumo. Iš tiesų daugiausiai laiko pasiruošimui sugaištama tik verdant kiaušinius, o įdarą galima pagaminti tiesiog per 5 minutes. Žalumynais įdaryti kiaušiniai puikiai papildys pagrindinius patiekalus ir papuoš bet kokį stalą. Žalumynams rinkitės šviežių krapų ir kalendrų ryšulėlius. Tarkuotas sūris suteiks įdarui dar švelnesnę tekstūrą.
Žingsnis 1
Išvirkite vištų kiaušinius. Kiaušinius sudėkite į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu. Šiek tiek pasūdykite vandenį ir pastatykite ant viryklės. Užvirkite ir virkite dar 10 minučių. Tada nusunkite vandenį ir nulupkite kiaušinius nuo lukštų.
Žingsnis 2
Paruoškite kiaušinius ir įdarą. Kiaušinius atskirkite nuo lukštų į 2 dalis ir išimkite trynius. Visus trynius sudėkite į atskirą indą, sutrinkite šakute ir sudėkite smulkintas žoleles bei tarkuotą sūrį. Tada įdėkite majonezo, druskos, pipirų ir viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Kiaušinius pripildykite įdaro. Visus baltymus pripildykite įdaro ir palikite šaldytuve atvėsti 15-20 minučių.
Kategorijos