Kiaušiniai, įdaryti žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kiaušiniai, įdaryti žolelėmis

Įdaryti kiaušiniai laikomi gana įprastu šventinio stalo užkandžiu. Jie išpopuliarėjo dėl paprasto paruošimo ir produktų prieinamumo. Iš tiesų daugiausiai laiko pasiruošimui sugaištama tik verdant kiaušinius, o įdarą galima pagaminti tiesiog per 5 minutes. Žalumynais įdaryti kiaušiniai puikiai papildys pagrindinius patiekalus ir papuoš bet kokį stalą. Žalumynams rinkitės šviežių krapų ir kalendrų ryšulėlius. Tarkuotas sūris suteiks įdarui dar švelnesnę tekstūrą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
278 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.21/5 (43 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti žolelėmis Žingsnis 1
Išvirkite vištų kiaušinius. Kiaušinius sudėkite į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu. Šiek tiek pasūdykite vandenį ir pastatykite ant viryklės. Užvirkite ir virkite dar 10 minučių. Tada nusunkite vandenį ir nulupkite kiaušinius nuo lukštų.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti žolelėmis Žingsnis 2
Paruoškite kiaušinius ir įdarą. Kiaušinius atskirkite nuo lukštų į 2 dalis ir išimkite trynius. Visus trynius sudėkite į atskirą indą, sutrinkite šakute ir sudėkite smulkintas žoleles bei tarkuotą sūrį. Tada įdėkite majonezo, druskos, pipirų ir viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Kiaušiniai, įdaryti žolelėmis Žingsnis 3
Kiaušinius pripildykite įdaro. Visus baltymus pripildykite įdaro ir palikite šaldytuve atvėsti 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos