Kiaušiniai, įdaryti žuvies konservais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Kiaušiniai, įdaryti žuvies konservais

Kiaušiniai, įdaryti konservuotais kiaušiniais, yra sėkmingas šalto užkandžio variantas. Žuvies konservus galima vartoti bet kokius, pavyzdžiui, sairos, tuno, sardinių, lašišos. Užkandžiui paruošti taip pat reikės šviežių žolelių, svogūnų, majonezo. Pirkite kokybiškus žuvies konservus pagal GOST standartą: sandariuose induose, ant kurių nurodyta pakavimo data ir galiojimo laikas, gaminyje turi būti tik žuvis, druska ir prieskoniai.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
147 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Žuvis, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.78/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Kiaušiniai, įdaryti žuvies konservais Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sumaišykite trynius, svogūnus ir žuvies konservus iki vientisos masės. Apšlakstykite majonezu ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Kiaušiniai, įdaryti žuvies konservais Žingsnis 2
Įdarykite kiaušinius. Arbatiniu šaukšteliu pripildykite baltymus įdaro, ant viršaus padarykite dailią "kepurėlę".

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Kiaušinių patiekalai, keptas maistas, užkandžiai, kiaušinių užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, žalias sezonas, bulvių sezonas, omletas, frittata, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniais, omletas su pienu

Kategorijos