Publikavimo data: 2024-04-02
Kiaušiniai, įdaryti žuvies konservais
Kiaušiniai, įdaryti konservuotais kiaušiniais, yra sėkmingas šalto užkandžio variantas. Žuvies konservus galima vartoti bet kokius, pavyzdžiui, sairos, tuno, sardinių, lašišos. Užkandžiui paruošti taip pat reikės šviežių žolelių, svogūnų, majonezo. Pirkite kokybiškus žuvies konservus pagal GOST standartą: sandariuose induose, ant kurių nurodyta pakavimo data ir galiojimo laikas, gaminyje turi būti tik žuvis, druska ir prieskoniai.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sumaišykite trynius, svogūnus ir žuvies konservus iki vientisos masės. Apšlakstykite majonezu ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Įdarykite kiaušinius. Arbatiniu šaukšteliu pripildykite baltymus įdaro, ant viršaus padarykite dailią "kepurėlę".
Kategorijos